Urtekram Šampon s heřmánkem pro blond vlasy BIO 250 ml

Jedinečná nabídka Urtekram Šampon s heřmánkem pro blond vlasy BIO - 250 ml od originálního výrobce Urtekram - toto zboží doporučujeme za perfektní cenu 209.00 Kč.

Dodejte svým blonďatým vlasům život a krásný lesk díky účinné směsi květů a olejů z divokého heřmánku. K tomu získáte extra péči a hydrataci díky zvlhčujícím látkám, které vymyslela sama příroda - aloe vera a glycerinu. Je vhodný zejména pro jemné vlasy, o které šetrně pečuje. Hlavní účinnou složkou je heřmánek, který má hojivý a regenerační účinek.

Firma Urtekram byla založena v Dánsku už v roce 1972, kdy bio bylo ještě v plenkách i ve světě. Dnes se jedná o největšího výrobce a prodejce bio produktů ve Skandinávii. Všechny jejich produkty jsou 100% z přírodních surovin, mají přísnou certifikaci EcoCert Greenlife, která hlídá kvalitu surovin, jejich původ a čistotu - a pro vás je garancí té nejvyšší kvality. Všechny produkty jsou certifikované jako BIO, neobsahují žádné potenciálně problematické látky jako jsou parabeny, syntetická barviva či silikon a nenajdete v nich ani živočišné složky.

Parametry produktu Urtekram Šampon s heřmánkem pro blond vlasy BIO - 250 ml

  • Název: Urtekram Šampon s heřmánkem pro blond vlasy BIO - 250 ml
  • Cena: 209.00 Kč
  • Výrobce: Urtekram