Purity Vision Růžová voda BIO 250 ml - revitalizuje a zklidňuje

Žádaný produkt Purity Vision Růžová voda BIO - 250 ml - revitalizuje a zklidňuje od kvalitního výrobce Purity Vision - tento produkt nabízíme s úžasnou cenovkou 329.00 Kč.

Osvěžte se povznášející vůní královny květin. Voda z ručně sbíraných okvětních plátků bulharské damašské růže. Regenerující a vitalizující péče pro všechny typy pleti v té nejčistší podobě. Růžovou vodu ze vzácné Damašské růže oceníte nejen proto, že dokonale vyčistí a osvěží vaši pleť. Je skvělá jako zklidnění po holení, na citlivou dětskou pokožku, nebo třeba jako tajná a omamná ingredience do koktejlů či dezertů. Když přidáte pár kapek do vody, získáte blahodárný a osvěžující nápoj.

Purity Vision je česká značka, která už od roku 2008 usiluje o spojení starého a tradičního, s novým a neotřelým. Za svůj cíl si bere nabídnout maximální kvalitu, kterou si zároveň může dovolit každý. Je to značka, která pomáhá. Podporuje sociální projekty v rozvojových zemích a zároveň neustále sleduje trendy v péči o lidské zdraví. Tak může nabídnout skutečnou přidanou hodnotu všem zúčastněným. Produkty tak nejsou už jen bohapustým zbožím. Jsou přínosem, hodnotou, příležitostí.

Parametry produktu Purity Vision Růžová voda BIO - 250 ml - revitalizuje a zklidňuje

  • Název: Purity Vision Růžová voda BIO - 250 ml - revitalizuje a zklidňuje
  • Cena: 329.00 Kč
  • Výrobce: Purity Vision