Sonett Pomerančový intenzivní čistič 5 l - i na zažranou špínu a mastnotu

Dnes jsme vybrali: Sonett Pomerančový intenzivní čistič - 5 l - i na zažranou špínu a mastnotu od kvalitní značky Sonett - tento produkt prodáváme výhodně za 1019.00 Kč.

Tento 100% přírodní intenzivní pomerančový čistič od Sonettu je skvělý na zažranou špínu a mastnostu v kuchyních, koupelnách, na toaletách nebo i v dílnách. Hodí se na důkladné čištění digestoře, sporáků, vařičů, kamen, pecí nebo kovových povrchů v dílnách nebo garážích. Kombinuje vynikající účinnost s citlivostí k pokožce.

Sonett jsme si zamilovali. Vyrábí nejspíš tu nejkvalitnější a nejčistší ekologickou drogerii, kterou lze v Česku sehnat. Do důsledků řeší kvalitu surovin, výrobu svých prostředků a dopad na naše zdraví i životní prostředí. Garantují 100% odbouratelnost všech svých produktů. Používají dokonce suroviny v BIO kvalitě, což je i ve světě ekodrogerie velmi neobvyklé. Zcela výjimečný je fakt, že používají i energeticky silné balzamické přísady, které dále rytmizují a taktéž pravotočivě vířenou, energizovanou vodu. Samozřejmě žádné živočišné suroviny, žádné testování na zvířatech.

Parametry produktu Sonett Pomerančový intenzivní čistič - 5 l - i na zažranou špínu a mastnotu

  • Název: Sonett Pomerančový intenzivní čistič - 5 l - i na zažranou špínu a mastnotu
  • Cena: 1019.00 Kč
  • Výrobce: Sonett