Purity Vision Vanilkový olej BIO (100 ml) - pro suchou a zralou pokožku

Tohle si zamilujete: Purity Vision Vanilkový olej BIO (100 ml) - pro suchou a zralou pokožku od oblíbené společnosti Purity Vision - toto zboží si můžete nechat poslat v úžasné akci za 349.00 Kč.

Sladce voňavý vanilkový olej s univerzálním využitím zahřeje na těle i duši. Vznikl pozvolným macerováním pravých vanilkových lusků v BIO olejích, za studena lisovaných - konkrétně slunečnicovém, arganovém a jojobovém. Zregeneruje a vyživí suchou a zralou pokožku a skvěle se hodí pro denní i noční pleťovou péči. Svou hřejivou silou vás ochrání v chladných obdobích a masáže i relaxační koupele jsou s tímto voňavcem naprosto návykovou záležitostí.

Purity Vision je česká značka, která už od roku 2008 usiluje o spojení starého a tradičního, s novým a neotřelým. Za svůj cíl si bere nabídnout maximální kvalitu, kterou si zároveň může dovolit každý. Je to značka, která pomáhá. Podporuje sociální projekty v rozvojových zemích a zároveň neustále sleduje trendy v péči o lidské zdraví. Tak může nabídnout skutečnou přidanou hodnotu všem zúčastněným. Produkty tak nejsou už jen bohapustým zbožím. Jsou přínosem, hodnotou, příležitostí.

Parametry produktu Purity Vision Vanilkový olej BIO (100 ml) - pro suchou a zralou pokožku

  • Název: Purity Vision Vanilkový olej BIO (100 ml) - pro suchou a zralou pokožku
  • Cena: 349.00 Kč
  • Výrobce: Purity Vision