Ben & Anna Krémový deodorant Vanilková orchidej (45 g)

Žádaný produkt Ben & Anna Krémový deodorant Vanilková orchidej (45 g) od oblíbené společnosti Ben & Anna - tento artikl objednávejte s neuvěřitelnou slevou za 169.00 Kč.

Patříte-li mezi milovníky sladších květinových vůní, smyslná vůně orchidejí a vanilky tohoto deodorantu si vás omotá a nepustí. 100% přírodní deodorant svou jemnou konzistenci získal díky bambuckému máslu a jedlé sodě. Spolehlivě a šetrně zabraňuje tělesnému zápachu, neobsahuje však pochybné soli hliníku a na rozdíl od klasických antiperspirantů nebrání přirozenému odplavování škodlivin z těla. Bílých stop ani lepivého pocitu v podpaží se s ním také bát nemusíte a díky praktickému balení v plechové dóze se nanáší "levou zadní".

Ben & Anna není jen značka, je to skutečný, mladý a sympatický pár. Po dlouhých letech života v Berlíně, bušícím srdci Německa, se rozhodli vrátit zpět na venkov a žít v souladu s přírodou. A příroda je začala inspirovat natolik, že se vrhli do vývoje produktů, které budou splňovat jejich přísné požadavky.

Parametry produktu Ben & Anna Krémový deodorant Vanilková orchidej (45 g)

  • Název: Ben & Anna Krémový deodorant Vanilková orchidej (45 g)
  • Cena: 169.00 Kč
  • Výrobce: Ben & Anna