Crazy Rumors Adventurous mix 4x 4,4 ml

Crazy Rumors Adventurous mix 4x 4,4 ml

Crazy Rumors Adventurous mix 4x 4,4 ml

419
Skladem u dodavatele
Možnosti dodání: 29. 4. u vás

Sada čtyř balzámů na rty dopřeje vašim rtům hydrataci a vytvoří na nich ochranný film.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Adventurous mix Crazy Rumors představuje kolekci čtyř neodolatelných balzámků na rty, krásně zabalených a připravených někomu udělat radost. Můžete je nosit samostatně anebo si troufnout na dobrodružství napříč chutí a libovolným namícháním si vytvořit svou vlastní jedinečnou příchuť!

Uvnitř sady najdete příchutě Ginger Peach, Mint Lemongrass, Citrus Bergamot a Mystery, které jsou všechny vyrobeny ze 100% přírodních surovin a zabaleny do plně recyklovatelného balení. Základ balzámku tvoří bambucké máslo, které obsahuje značné množství mastných kyselin, zejména olejových a linolových kyselin, které pomáhají udržovat vlhkost v jemné pokožce rtů. Díky svým hydratačním vlastnostem zároveň pomáhá předcházet její dehydrataci, což je klíčové pro udržení měkkých a poddajných rtů. Bambucké máslo má také zklidňující účinky, pomáhá obnovit lipidovou bariéru pokožky rtů a vytváří na povrchu ochranný film, který chrání před škodlivými vnějšími vlivy, jako jsou větrné podmínky, studený vzduch nebo sluneční záření. Hydratační a pečující účinky bambuckého másla podporují panenský olivový, jojobový a makadamiový olej a karnaubský vosk. Jednotlivé příchutě jsou pak vytvořeny pomocí přírodních aromat. 

Použití: Balzám na rty naneste v tenčí nebo tlustší vrstvě na rty kdykoliv během dne. Opakujte dle potřeby.

Crazy Rumors veganské balzámy vás zaujmou vymazleným složením a originální příchutí. Ta je získána z ovoce nebo zeleniny. Nesou certifikaci Vegan, Leaping Bunny a Cruelty Free.

Ostatní kategorie: Balzámy a scruby

Země původu: Spojené státy americké

Výrobce: Crazy Rumors, 3123 Moon Station Rd., Suite B , GA 30144, Kennesaw,, Spojené Státy Americké

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?