BiOOO Akademie Pravidelná Face yoga

BiOOO Akademie Pravidelná Face yoga

Zboží je trvale vyřazeno.

Mít rozjasněnou, mladistvou tvář bez vrásek je sen většiny z nás. Teď si představte, že k takové tváři můžete pomoci samy, nic k tomu nepotřebujete a ještě se budete cítit skvěle. Tím kouzlem je face yoga.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Procvičovat tělo bere většina z nás jako samozřejmost. Co takhle ale cvičit i s obličejem a ještě k tomu pravidelně? Pravidelné cvičení face jógy zatočí s vráskami, ochablou kůži i psychickým napětím. Dokáže “srovnat" ochablá a unavená oční víčka, spadlý koutek rtů či zvýraznit kontury obličeje v oblastí brady, lícních kostí či vyhladit krk a dekolt. 

Tohle vše a mnohem více se dozvíte od naší zkušené certifikované lektorky, která vás face jógou provede a naučí vás jak v pohodlí domova dělat divy se svým obličejem i myslí. Pro krásu se již nemusí trpět, ani kupovat desítky produktů. Jednoduché ale hlavně efektivní cviky pro přirozenou krásu zvládnete sama doma, ale společně jsme silnější :).

A proč docházet pravidelně na 1 hodinku týdně? Sami jsme se přesvědčily, že znalosti jsou jedna věc, ale opravdové cvičení druhá. Vytrvalost a píle společně s dostatkem času nám všem bohužel někdy chybí a tak se pojďme pravidelně setkávat, podporovat se a cvičit si společně.

 

Zakoupit si můžete buď jednorázový vstup za 390 Kč, nebo 10 vstupů za 3500 Kč.

 

Absolvování kurzu Intenzivní Face yoga není podmínkou, díky velkému objemu technik a informací se ale doporučuje.

 

Na co všechno se můžete těšit?

 

  • Naše certifikovaná lektorka vás provede tajemstvím face jógy a ukáže cviky ze své praxe
  • Naučíte se cviky, které pomohou s napětím svalů v obličeji, vráskami i výrazem
  • Probereme i psychickou stránku a pozitivní vliv face jógy na naší mysl
  • Uděláme si kompletní rituál večerní péče o pleť: čištění, tonizace, hydratace + cvičení face yogy

 

Pokud byste rádi zkombinovali oslavu narozenin, rozlučku se svobodou, team building nebo jakoukoli jinou sešlost s kurzem face jógy, neváhejte se nám prosím ozvat. Domluvíme společně datum, výzdobu i vše ostatní co bude potřeba.

 

Termíny doplníme co nejdříve, ale těšte se, začínáme v lednu 2024!

BiOOO Akademie vznikla po záštitou naší firmy BiOOOO.cz. Nabízíme vám tématické workshopy, kurzy a vzdělávání v oblasti kosmetiky a aromaterapie. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?