Satisfyer Párový vibrátor Double Joy černá 1 ks

Satisfyer Párový vibrátor Double Joy černá 1 ks

1360
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás

Vibrátor Párový vibrátor zajišťuje současně stimulaci klitorisu, bodu G i penisu.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Párový vibrátor Double Joy černá Satisfyer zajišťuje porci extra zábavy během sexu pro oba partnery. Díky jedinečnému designu do tvaru písmene U zajišťuje současně stimulaci klitorisu, bodu G i penisu. Kombinace vkládací části vibrátoru a penisu vagínu zúží a zajistí tím o to intenzivnější požitek pro oba.

Pro ještě širší pole zábavy obsahuje vibrátor také mobilní aplikaci, díky které lze přístroj a potažmo i partnera ovládat na dálku, což může být vítaným zpestřením všedních dnů i kořením pro romantické večery. Zajímavou funkcí uvnitř aplikace je synchronizace s hudbou ve vašem playlistu. Chcete něžný, romantický sex nebo naopak se chcete nechat unášet na vlnách neřízené vášně? Dejte příkaz svému playlistu a Satisfyer pro páry vám pomůže se zbytkem. Vibrátor sám o sobě má však 10 výkonných programů, jejichž efektivitu zajišťují 2 super silné motory, díky nimž vás určitě nenechá neuspokojené. Silikon, ze kterého je vyrobený, je navíc velmi příjemný na dotek, snadno udržovatelný a hlavně hypoalergenní.

Satisfyer je německá značka, která vyrábí erotické pomůcky s cílem umožnit lidem uspokojivé sexuální zážitky. Od svého založení v roce 2016 sází na diverzifikované portfolio, které je zaměřeno na ženy, muže a páry. 

Výrobce: Triple A Marketing GmbH , , Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?