Satisfyer Bezdotykový stimulátor PRO Traveler 1 ks

Satisfyer Bezdotykový stimulátor PRO Traveler 1 ks

1465
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás

Stimulátor Cestovní bezdotykový vibrátor funguje na bázi 11 podtlakových módů. Zažijte mnohočetné orgasmy.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Bezdotykový stimulátor PRO Traveler Satisfyer je možná nenápadný, ale přesto vysoce schopný! Díky své velikosti se jedná o kompaktního společníka, který se s vámi vydá na jakoukoliv cestu a zabezpečí vám tak kvalitní porci rozkoše. Proč si užívat dovolenou jen napůl, když si ji můžete užít naplno včetně kvalitní dávky orgasmů?

Satisfyer pracuje na bázi podtlaku, který vám zajistí fantastické, mnohočetné orgasmy. A nemusíte se obávat, že vás jeho velikost neuspokojí, tenhle drobeček nabídne rovnou 11 podtlakových módů od slabých vln, až po to nejdivočejší rodeo. Díky jednoduchému ovládání s tlačítkem +/- budete mít jednotlivé módy plně pod kontrolou a snadno si tak celý požitek budete regulovat k maximální spokojenosti. Potěší také velmi tichý chod motoru, který z vašich společných chvilek udělá vysoce diskrétní záležitost. Ale pozor! Satisfyer je vodotěsný, takže si spolu můžete pohrát i ve sprše, vaně či vířivce. A stimulace klitorisu podtlakovými vlnami pod vodou je něco, co rozhodně musíte zažít!

Satisfyer je německá značka, která vyrábí erotické pomůcky s cílem umožnit lidem uspokojivé sexuální zážitky. Od svého založení v roce 2016 sází na diverzifikované portfolio, které je zaměřeno na ženy, muže a páry. 

Výrobce: Triple A Marketing GmbH , , Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?