JeJoue Vibrátor JUNO Flex černá 1 ks

JeJoue Vibrátor JUNO Flex černá 1 ks

JeJoue Vibrátor JUNO Flex černá 1 ks

2720
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: 29. 4. u vás

Vibrátor Vibrátor stimuluje celý vnitřní klitoris a přizpůsobí se jakémukoliv tvaru těla.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Vibrátor JUNO Flex černá JeJoue je ten nejměkčí a nejelegantnější vibrátor poskytující hluboké, dunivé vibrace přímo do těch nejcitlivějších míst. Nízkofrekvenční vibrace tohoto vibrátoru dokáží putovat celým tělem, zpřístupnit více nervových zakončení, a především stimulovat celý vnitřní klitoris. Orgasmické nebe má zkrátka jméno Juno.

Juno Flex je inovativní sexuální pomůckou díky technologii BodyFlex. To znamená, že jeho vkládací část je plně ohebná, což umožňuje přizpůsobení jakémukoliv tvaru těla v jakékoliv pozici. Lze proto pohodlně stimulovat různá místa, aniž by docházelo k diskomfortu či bolesti. Motor vibrátoru produkuje dunivé vibrace i při nízkých frekvencích, čímž vám umožní si míru rozkoše stupňovat dle libosti v dokonalém rytmu s vaším tělem. A díky nabídce 5 rychlostí a 7 přednastavených módů dokáže uspokojit i ty nejnáročnější ženy a dopřát jim ohromující orgasmus, který jim sebere dech. Vibrátor je vyroben ze 100% lékařského silikonu, který je pevný, pružný, hypoalergenní a svým povrchem napodobuje lidskou kůži.

Je Joue vstoupila do světa erotických pomůcek v roce 2008. V současnosti patří mezi lídry na trhu s erotickými luxusními pomůckami. Jejich erotické hračky jsou vyráběny z kvalitních materiálů a nabízí senzační stimulaci.

Výrobce: Cliq Limited , , Velká Británie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?