JeJoue Vibrační bullet na G bod fialová 1 ks

JeJoue Vibrační bullet na G bod fialová 1 ks

1570
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: 6. 5. u vás

Vibrační bullet Vibrační bullet je ideální pomůcka pro dosažení intenzivního orgasmu.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Vibrační bullet na G bod fialová JeJoue je uzpůsoben k hledání bodu G, ale zároveň jeho hladký povrch je vhodný pro dosažení intenzivních orgasmů pomocí masáže klitorisu. Bullet se může pochlubit 5 rychlostmi a 7 vibračními módy, díky nimž dokáže uspokojit i ty nejnáročnější zákaznice.

Design bulletu však nepotěší pouze tělo, ale i oko. Jeho bezešvý povrch je sametově hladký a zakřivení špičky napovídá v čem spočívá jeho expertíza. Potěší i výkon motoru, který bullet ukrývá. I při nízkých frekvencích jsou totiž jeho vibrace dunivé, čímž vám umožní si masáž stupňovat dle libosti. Také ovládání je velmi jednoduché, jelikož veškeré jeho triky se skrývají pod kombinací třech tlačítek. Bullet je vyroben ze 100% lékařského silikonu, který je pevný, pružný, hypoalergenní a svým povrchem napodobuje lidskou kůži. A co dělat, pokud se vám bullet vybije v tu nejméně vhodnou chvíli? Stačí ho připojit k USB kabelu a do hodiny je plně nabitý a připravený do akce!

Je Joue vstoupila do světa erotických pomůcek v roce 2008. V současnosti patří mezi lídry na trhu s erotickými luxusními pomůckami. Jejich erotické hračky jsou vyráběny z kvalitních materiálů a nabízí senzační stimulaci.

Výrobce: Cliq Limited , , Velká Británie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?