Fun Factory Vibrátor Big Boss G5 černá 1 ks

Fun Factory Vibrátor Big Boss G5 černá 1 ks

Fun Factory Vibrátor Big Boss G5 černá 1 ks

2830
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: 29. 4. u vás

Vibrátor Vibrátor přinese do vašeho intimního života nezapomenutelné dobrodužství.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Vibrátor Big Boss G5 černá Fun Factory svým impozantní zevnějškem oslní každého milovníka XL zábavy. Své jméno však nenese jen tak, jedná se o skutečně na slovo vzatého odborníka přinášejícího nezapomenutelné dobrodružství. Stačí ho nechat převzít kontrolu nad situací a nechat se unášet na vlně vášně.

Impozantní velikost vibrátoru doplňuje realistický vzhled, ale i svůdně hedvábný povrch, přímo vybízející k nepravostem. Vibrátor je totiž vyroben ze 100% silikonu, který pomáhá napodobovat lidskou kůži a umocnit tak váš prožitek. Jeho výhodou je také trvanlivost, odolnost a velmi snadná sterilizace pro bezpečné použití. Tenhle šéf se dále může pochlubit inovativním, ergonomickým ovládáním s podsvíceným ovládacím panelem, kde pro surfování na vlnách vášně stačí pouhý dotyk. Jistě potěší i plynule nastavitelná intenzita vibrací, kdy máte na výběr rovnou 6 rychlostí a 6 rytmů. Všemu kraluje silný, tichý motor, který vás spolehlivě pošle do říše rozkoše. Prostě ho pozvěte do své postele a nechte ho dělat, co umí nejlépe. 

Fun Factory je německá značka, kterou v roce 1996 založil Dirk Bauer a Michael Pahl. Vyrábí erotické hračky, specializují se především na silikonová dilda a vibrátory. Sídlí v Brémách, hračky vyrábí více než 20 let a inspirují nimi k sexuálním hrátkám.

Země původu: Německo

Výrobce: FUN FACTORY GmbH , , Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?