Satisfyer Vibrátor na stimulaci klitorisu Curvy 1+ červený 1 ks

Satisfyer Vibrátor na stimulaci klitorisu Curvy 1+ červený 1 ks

1626
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás

Stimulátor Vibrátor na stimulaci klitorisu vám pomůže dosáhnout intenzivní a několikanásobné orgasmy.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Vibrátor na stimulaci klitorisu Curvy 1+ červený Satisfyer kombinuje tlakové vlny a intenzivní vibrace, díky čemuž zajišťuje intenzivní a několikanásobné orgasmy. Díky ergonomicky zaoblenému tělu se dokonale přizpůsobí vašim intimním partiím a jeho výkon vám umožní prožít důvod, proč se orgasmu přezdívá "malá smrt".

Model Curvy 1+ nabízí rovnou 11 intenzit tlakových vln a dalších 11 vibračních módů. Ovládání je na sobě nezávislé, a tak je pouze na vás, na jakou kombinaci a intenzitu budete mít zrovna chuť. Vibrátor lze také spárovat s aplikací a řídit ho tak přímo ze svého smartphonu. Nebo to privilegium dopřejete svému partnerovi? Zajímavou funkcí uvnitř aplikace je synchronizace s hudbou ve vašem playlistu. Chcete něžnou, pomalou stimulaci nebo naopak vámi zmítá divoká, neřízená vášeň, kterou potřebujete uvolnit? Dejte příkaz svému playlistu a vibrátor vám pomůže se zbytkem. Nespornou výhodou je také jeho voděodolnost, což dává spojení "relaxovat ve vaně" úplně nový rozměr. Stimulaci pod vodou rozhodně doporučujeme vyzkoušet!

Satisfyer je německá značka, která vyrábí erotické pomůcky s cílem umožnit lidem uspokojivé sexuální zážitky. Od svého založení v roce 2016 sází na diverzifikované portfolio, které je zaměřeno na ženy, muže a páry. 

Výrobce: Triple A Marketing GmbH , , Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?