LELO Vibrátor na stimulaci klitorisu Sona Cruise červená 1 ks

LELO Vibrátor na stimulaci klitorisu Sona Cruise červená 1 ks

LELO Vibrátor na stimulaci klitorisu Sona Cruise červená 1 ks

2725
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás

Stimulátor Vibrátor je skvělým pomocníkem na stimulaci klitorisu. Zažijte fantastický orgasmus.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Vibrátor na stimulaci klitorisu Sona Cruise červená LELO je speciálně vytvořen pro komplexní stimulaci klitorisu. Zdánlivě se klitorisu sice věnuje pouze zvenku, díky sonickým vlnám však efektivně stimuluje i jeho vnitřní část a dopřeje vám tak fantastický orgasmus! Jelikož nespoléhá na vibrace, použití Sona Cruise je vhodné i pro ženy, kterým nejsou vibrační pomůcky příjemné.

Sona Cruise disponuje elegantním, ergonomickým designem, který je však plně funkční a cílený na ta důležitá místa. Funkční část je vyrobena ze 100% lékařského silikonu, který je pevný, pružný, hypoalergenní a svým povrchem napodobuje lidskou kůži, je proto velmi příjemný na dotek. Ovládací panel je podsvícený, a tak se nemusíte bát, že při vhodné atmosféře přístroj nedokážete zprovoznit. Motorek přístroje je navíc s ohledem na svou výkonnost fantasticky tichý. Jistě vás potěší i speciální funkce Cruise Control, při které si můžete zvýšit intenzitu pouhým přitlačením přístroje k tělu. V tu chvíli se aktivuje rezervovaná část síly motoru, která však nijak neovlivní výdrž baterie či celkovou výkonnost přístroje. 

LELO je jednou z předních světových návrhářských značek pro produkty pro intimní život. Dnes se jejich erotické pomůcky prodávají ve více než 160 zemích. 

Výrobce: LELOi AB , , Švédsko

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?