Fun Factory Dildo Magnum ostružinová 1 ks

Fun Factory Dildo Magnum ostružinová 1 ks

1544
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás

Dildo Dildo umocní váš prožitek ze společných hrátek.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dildo Magnum ostružinová Fun Factory má jednoduchý, přesto falický vzhled, na první pohled možná neoslní, ale skrývá příslib vzrušující zábavy. Použití je čistě na vaší fantazii, stabilní, ergonomicky tvarovaná patka umožňuje pevný úchop, jde však použít i pro hru s popruhy. Experimentům se meze nekladou!

Použití dilda je úžasně snadné. Díky jeho hladkému povrchu se velmi snadno zavádí a otevírá nové obzory stimulace. Dildo je vyrobeno ze 100% silikonu, je proto pevné, pružné a zároveň hypoalergenní. Hedvábně jemný povrch pomáhá napodobovat lidskou kůži a umocní váš prožitek ze společných hrátek. Výhodou silikonu je také trvanlivost, odolnost a velmi snadná sterilizace pro bezpečné použití. Je tak pouze na vás a vašich skrytých fantaziích, jakým způsobem ho použijete. Lze ho třeba zahřát, vzít do vany, ale i strávit spolu vášnivé chvilky "obyčejně" v posteli.

Fun Factory je německá značka, kterou v roce 1996 založil Dirk Bauer a Michael Pahl. Vyrábí erotické hračky, specializují se především na silikonová dilda a vibrátory. Sídlí v Brémách, hračky vyrábí více než 20 let a inspirují nimi k sexuálním hrátkám.

Země původu: Německo

Výrobce: FUN FACTORY GmbH , , Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?