Fun Factory Párový vibrační kroužek NOS černý 1 ks

Fun Factory Párový vibrační kroužek NOS černý 1 ks

2305
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás

Vibrační kroužek Párový vibrační kroužek vám pomůže dosáhnout fantastického orgasmu.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Párový vibrační kroužek NOS černý Fun Factory vám umožní synchronizovat vaše orgasmy a prohloubit tak prožitek ze sexu. Že jsou sny o nevídané rozkoši z knih a seriálů pouhou fantazií? Omyl! Prožijte si vzájemně v náručí stupňující vzrušení, které zkrátka nemůže skončit jinak než fantastickým orgasmem. NOS vám pomůže vaše romantické i vášnivé představy přenést do reality a vymáčknout z nich ještě mnohem více.

Čím je ale tento vibrační kroužek unikátní? Běžné vibrační kroužky sedí přímo na penisu, což je zábava hlavně pro něj. NOS byl proto navržen tak, aby dopřál dostatek zábavy i pro ni, jeho dva vibrační výběžky proto s přehledem dosáhnou i na klitoris. Díky lékařskému silikonu, ze kterého je kroužek vyroben, jsou navíc dostatečně pružné, takže se přizpůsobí všem vašim hrátkám. Použití i ovládání kroužku je velmi jednoduché. Stačí ho nasadit na spodní část penisu tak, aby výběžky směřovaly ven a mohly tak stimulovat stydké pysky a klitoris. Poté ho stačí jen zapnout a začít spolu testovat všechny jeho programy.

Fun Factory je německá značka, kterou v roce 1996 založil Dirk Bauer a Michael Pahl. Vyrábí erotické hračky, specializují se především na silikonová dilda a vibrátory. Sídlí v Brémách, hračky vyrábí více než 20 let a inspirují nimi k sexuálním hrátkám.

Země původu: Německo

Výrobce: FUN FACTORY GmbH , , Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?