Ben & Anna Tuhý deodorant sensitive LEMON&LIME 40 g

Ben & Anna Tuhý deodorant sensitive LEMON&LIME 40 g

Ben & Anna Tuhý deodorant sensitive LEMON&LIME 40 g

Značka: Ben & Anna
Certifikáty: VEGAN, PETA, NATRUE
Certifikát VEGANCertifikát PETACertifikát NATRUE
Balení:
198
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Palác Lucerna > 1 ks

Deodorant s vůní citronu a limetky udrží vaše podpaží suché a voňavé.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Tuhý deodorant sensitive LEMON&LIME Ben & Anna je vyroben bez jedlé sody a je proto vhodný i pro použití na citlivou kůži. Unikátní složení udrží vaše podpaždí suché a díky obsahu esenciálních olejů i voňavé. Užijte si tak jeho příjemnou citrusovou vůni bez obav z nepříjemného zápachu.

Obsahuje mastek, který má schopnost zamykat vlhkost, což pomáhá udržovat pokožku v oblasti podpaží hydratovanou. Tím také snižuje riziko podráždění a svědění, které někdy může nastat. Mastek je známý svými jemnými a hypoalergenními vlastnostmi, což ho činí vhodným pro lidi s citlivou pokožkou. Navíc obsahuje sloučeniny, jako je olejová kyselina, která mají protizánětlivé účinky a pomáhá tak snižovat záněty. Hydratační a regenerační vlastnosti deodorantu podpoří také bambucké máslo, které je právě pro tyto vlastnosti známé a milované. Další podstatnou složkou deodorantu je kokosový olej, plný vitamínů a antioxidantů a také ricinový a hroznový olej podporující regeneraci. O skutečně neprůstřelnou ochranu před nepříjemným zápachem se stará i extrakt z Damarovníku obrovského, který má detoxikační účinky a pomáhá odstraňovat tělesný zápach.

Ben & Anna je značkou přírodních produktů, která vznikla díky dvěma veganům, kteří utekli z berlínské džungle do klidu německého venkova. Hledali tu pravou kosmetiku, jež by splňovala jejich přísné požadavky. 

Země původu: Německo

Výrobce: JM Nature GmbH, Adalbert-Stifter-Str. 15 , 34246, Vellmar, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?