BiOOO Vánoční sada Ceano kuliček velká zlatá 5 ks

BiOOO Vánoční sada Ceano kuliček velká zlatá 5 ks

Značka: BiOOO
Balení:
Zboží je dočasně nedostupné.
Praha, Palác Lucerna > 5 ks

Vánoční sada kuliček provoní pokožku a promění koupel v nevšední zážitek.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Vánoční sada Ceano kuliček BiOOO promění vaši koupel v nevšední zážitek. Jsou proto skvělým zpestřením čekání na vánoční sezonu, ale také velmi vkusným dárkem. Každá z pěti obsažených kuliček nabídne neodolatelnou vůni a luxusní pečující účinky, které ošetří vaše tělo i mysl a přenesou vás kdykoliv do toho nejkrásnějšího období v roce.

V sadě najdete krémové kuličky s vůní hřejivého pomeranče, žluté růže, ylang ylang, heřmánku a měsíčku. Všechny kuličky se mohou pochlubit vysoce kvalitními surovinami, oleji a másly. Bambucké a kakaové máslo se postarají především o zjemnění pokožky a dodání potřebných živin. Jejich pečující účinky podporuje mandlový olej, který díky obsahu vitamínu E pokožku hloubkově regeneruje a pomáhá ji chránit před vysoušením. Kromě pečujících účinků zanechají kuličky na pokožce příjemnou vůni.

Kořeněná vůně pomeranče s obsahem pomerančové kůry a hřejivého vánočního koření vám dopřeje esenci Vánoc, kdykoliv po ní jen zatoužíte. Žlutá růže spolu se sušenými kvítky vykouzlí podmanivou vůni rozkvetlého květinového záhonu plného slunečního světla a pohody. Exotická ylang ylang pomáhá zklidnit mysl po náročném dni a podpořit regeneraci pokožky. Podobnými účinky se může pochlubit také heřmánek se svou teple hřejivou a dobře známou vůní. Sadu uzavírá kulička s měsíčkem, který je už po staletí znám pro své léčivé schopnosti na pokožku a podporuje její regeneraci.

Použití: Kuličku vhoďte do teplé vody ve vaně a počkejte, dokud se nerozpustí. Krémovou kuličku můžete použít i ve sprše. Stačí ji napěnit jako tuhé mýdlo a pěnu nanést na vlhkou pokožku.

Vánoční sada Ceano kuliček velká zlatá obsahuje produkty:

BiOOO je privátní značka naší společnosti BiOOO.cz. Všechny produkty, které máme nyní nově v nabídce prošly přísným schvalovacím procesem a nabízí to nejlepší z přírodní kosmetiky. 

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?