BIOMED Zubní kartáčky Medium 2024 vláken 3 ks

BIOMED Zubní kartáčky Medium 2024 vláken 3 ks

BIOMED Zubní kartáčky Medium 2024 vláken 3 ks

152
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: 29. 4. u vás
Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks

Zubní kartáček ergonomického tvaru s uhlíkovými vlákny a střední tvrdostí je ideálním pomocníkem k důkladnému čištění zubů.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Zubní kartáčky Medium 2024 vláken BIOMED se pyšní uhlíkovými vlákny a univerzální střední tvrdostí, která je vhodná pro lidi se zdravými dásněmi. Kartáčky mají zaoblená, rovně střižená vlákna a díky jejich unikátnímu tvaru s nimi snadno vyčistíte i zadní zuby. Kartáčky také disponují ergonomickým tvarem, díky kterému dokonale padnou do ruky a snadno se používají.

Kartáčky jsou kombinací inovativního designu a jedinečných vlastností uhlíkových vláken, díky nimž vám pomohou v cestě k obnovení přirozené barvy vaší zubní skloviny. Kromě zaobleného tvaru štětin patří k jejich výhodám i jejich počet, který vám pomůže zajistit důkladné vyčištění zubů. Kartáčky BIOMED byly navrženy v souladu s doporučeními od zubních lékařů.

Použití: Doporučená životnost zubního kartáčku je 2–3 měsíce. Před použitím opláchněte nový kartáček na zuby teplou mýdlovou vodou. Po použití udržujte kartáček ve svislé poloze.

Biomed je součástí značky SPLAT, což je mezinárodní společnost se sídlem v lotyšské Rize, která je na trhu již od roku 2000. Každý výrobek vytvořený v laboratořích SPLAT je zaměřen na nejefektivnější řešení problémů v péči o ústní dutinu

Výrobce: STS Holding Group LTD, 4 Stancionna str. , 5300, Gabrovo, Bulharsko

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?