MÁDARA Polomatný Make-up s peptidy SKINONYM, Ivory 30 ml

MÁDARA Polomatný Make-up s peptidy SKINONYM, Ivory 30 ml

Značka: MÁDARA
Certifikáty: Cosmos
Certifikát Cosmos
Balení:
944
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Praha, Karlín > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks

Make-up je ideální pro světlou pleť s neutrálním podtónem, středně kryje a má polomatný finiš.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Polomatný Make-up s peptidy SKINONYM, Ivory MÁDARA vykouzlí dokonale hladkou a zdravě vypadající pleť s polomatným finišem. Jeho lehká, sametová textura se snadno přizpůsobí každé pleti a dopřeje jí střední krytí. Kromě toho ale také o pleť pečuje a účinně ji hydratuje. Jeho složení je vhodné pro všechny typy pokožky, nejvíce ho však ocení ta mastná. Klasický světlý odstín Ivory je určený pro všechny majitelky světlé pleti s neutrálním podtónem.

Složení vévodí šťáva z aloe vera, která je hlavní složkou zajišťující hydratační vlastnosti make-upu, pokožku ale zároveň zklidňuje a chrání po celý den. Další účinnou složkou pro hydrataci pokožky je kyselina hyaluronová, zastoupena rovnou ve dvou svých formách. Díky tomu pokožku hydratuje na více úrovních, napomáhá pleti zvýšit její elasticitu a plnost. Make-up obsahuje i účinné výtažky z kořene pivoňky a borůvky, které pleť chrání před působením volných radikálů a mají protizánětlivé a hojivé účinky. V neposlední řadě složení obsahuje také rostlinné peptidy, které mají schopnost přitahovat vodu, pokožku regenerovat a posilovat tvorbu kolagenu.

Použití: Štětečkem nebo pomocí aplikátoru naneste na pleť a rovnoměrně rozetřete.

Lotyšská značka přírodní kosmetiky Mádara je typická svým bylinkovým složením, jehož čistotu zaručuje mezinárodní nezávislý certifikát Ecocert Cosmos. Produkty obsahují bio certifikované extrakty z rostlin, které jsou výjimečné vysokým obsahem aktivních látek. Mnohé z jejich produktů jsou vhodné pro vegany.

Výrobce: MADARA Cosmetics, Ltd., Sampetera Str. 2 , LV-1046, Riga, Lotyšsko

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?