Centifolia Hydratační pleťová maska 50 ml

Centifolia Hydratační pleťová maska 50 ml

Značka: Centifolia
Certifikáty: Cosmos, Ecocert
Certifikát CosmosCertifikát Ecocert
209
Momentálně vyprodané na e-shopu i prodejnách BiOOO.cz

Pleťová maska má intenzivní hydratační účinky, pokožku zklidňuje, regeneruje a vyživuje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Hydratační pleťová maska Centifolia dopřeje vaší pleti extra dávku péče a intenzivní hydratace. Složení je pečlivě zformulováno tak, aby bylo šetrné a maximálně prospěšné pro všechny typy pleti.

Silnou kombinací ve složení je organické fair-trade bambucké máslo, šťáva z listů aloe vera a rostlinné oleje. Všechny tyto složky se starají o regeneraci, hydrataci a zklidnění pokožky, čímž vytvoří skutečně kvalitní výživný základ. Za zmínku také stojí extrakt z čočky, který napomáhá obnovovat kožní povrch a je využívám pro své antioxidační vlastnosti. O udržení veškeré hydratace uvnitř se postará sodná sůl PCA. Bonusem na konec je také praktická velikost balení, díky které si masku s sebou můžete vzít naprosto kamkoliv.

Použití: Aplikujte silnou vrstvu jednou nebo dvakrát týdně na čistou a suchou pokožku. Nechte působit 5 až 10 minut, poté odstraňte přebytek nebo opláchněte vodou.

Centifolia je francouzská značka certifikované organické kosmetiky, která byla založena v roce 1983. Je zakladatelem konceptu botanické kosmetiky. Využívají ve svých produktech přírodní látky, které podporují zdraví a krásu pokožky.

Země původu: Francie

Výrobce: CENTIFOLIA, 49, route de Saint Clémentin , 79250 , Nueil-les-Aubiers, Francie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?