BiOOO Akademie Velký tvořivý balíček

BiOOO Akademie Velký tvořivý balíček

3900
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás

Lákají vás kurzy BiOOO Akademie a nevíte, který vybrat? Připravili jsme pro vás výhodný balíček 4 kurzů. Balíček obsahuje kurzy Výroba svíček, Výroba mýdel, Jarní aroma balíček a Balíček pro krásné vlasy. Příroda je všude kolem nás a my se můžeme naučit ji plně využít. Představte si, že byste mohli mít kousek přírody vždy s sebou. Termíny jednotlivých kurzů si rezervujte podle vypsaných termínů ma

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Podrobný popis kurzů:

Všechny workshopy jsou zaměřené prakticky, ale i zábavně - naučíte se, jak si vytvořit skvělé produkty z přírodních surovin jednoduše a účinně. Nasbírané znalosti pak můžete využít kdykoli budete potřebovat pro sebe nebo pro své blízké. 

Které kurzy balíček obsahuje:

 

Kurz Jarní aroma balíček:

V tomto kurzu si vyrobíme inhalační tyčinku, která se používá nejen jako prostředek pro zrelaxování naší mysli, ale je také skvělým pomocníkem při rýmě a nachlazení. Navíc na rozdíl od běžných kapek do nosu na ní nevzniká závislost a dá se inhalovat prakticky pořád. A ta libá vůně, achh :)

Aromaterapeutický výživný krém, který si také vyrobíme, pečuje o naši pokožku, krásně voní a díky obsaženým esenciálním olejům, nám pomáhají s usínáním či zklidněním při stresových situacích. Krém navíc můžeme obohatit o aloe vera nebo různé rostlinné oleje dle vašeho výběru.

Přijďte si namíchat vaši osobní směs květinových vod. Květinové vody vznikají destilací bylin a květin a byly hojně využívány už Kleopatrou. Poskytují příjemně voňavé osvěžení, nejsou rušivé pro náš unavený a přesycený nos a prospívají pokožce i vlasům. Vytvořte si unikátní směs přesně pro vás!

Tělové oleje jsou určeny k uvolnění, regeneraci a péči o pokožku. Neobsahují žádné chemické složky a působí blahodárně nejen na povrchu kůže, ale jsou také výbornými nosiči různých účinných látek z rostlin do hlubších vrstev pokožky. Jsou proto velmi vhodné například k masážím či péči o pleť.

Osvěžovač vzduchu vždy krásně provoní jakýkoli prostor. Ať už chcete osvěžit kancelář nebo byt, nemůžete usnout nebo máte doma někoho nemocného, voňavý osvěžovač vzduchu je ta správná odpověď.

Kurz Balíček vlasové péče:

Kvalitní péče o vlasy začíná správným šamponem! Vyrobíte si šampon na vlasy přesně podle vašich představ a to přímo na typ vlasů, který máte. Plný pouze přírodních surovin a s látkami, jaké si zvolíte. I vůně bude na vás!

K šamponu se skvěle hodí octový oplach na vlasy, který je v kosmetice teprve novinka, ale s vlasy dělá divy. Jakmile se jej naučíte vyrábět, už ho nebudete chtít dát z ruky.

Další lahůdka pro vaše vlasy bude výživná maska na vlasy. Ať je lehká nebo hutnější, s aloe vera nebo s rostlinnými oleji, vše je možné a vše záleží pouze na vás a potřebách vašich vlasů.

Ke kompletní péči stačí přidat už jen olejové sérum na růst vlasů nebo pečující vlasový olej. Rostlinné oleje jsou skvělé na vlasový zábal nebo jako extra péče na víc do vlhkých vlasů nebo konečků.

Kurz Výroba svíček:

Na kurzu si vlastoručně vyrobíte 2 svíčky ze sojového vosku podle svého vkusu. Dozvíte se, jak si svíčky vyrobit kdykoli jindy i v domácích podmínkách, jaké výhody má který vosk a proč byste vůbec měli upřednostnit přírodní svíčku před tou syntetickou.

Kurz Výroba mýdel:

Z kurzu si odnesete 2 mýdla, která si vytvoříte podle svých preferencí. Je libo mýdlo s peelingem, nebo masážní mýdlo? Do každého mýdla si navíc můžete přidat váš oblíbený rostlinný olej, kávu, mleté uhlí nebo zrníčka pro jemný peeling pokožky.

 

Pokud byste si balíček kurzů chtěli zakoupit, vyberte možnost termínu “Dle domluvy” a termíny jednotlivých kurzů si prosím rezervujte podle již vypsaných termínů mailem na akademie@biooo.cz.

 

Pokud byste rádi zkombinovali oslavu narozenin, rozlučku se svobodou, team building nebo jakoukoli jinou sešlost s výrobou svíček, neváhejte se nám ozvat. Domluvíme společně datum, výzdobu i vše ostatní co bude potřeba.

BiOOO Akademie vznikla po záštitou naší firmy BiOOOO.cz. Nabízíme vám tématické workshopy, kurzy a vzdělávání v oblasti kosmetiky a aromaterapie. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?