ZAO Lak na nehty 674 Candy Apple 8 ml

ZAO Lak na nehty 674 Candy Apple 8 ml

Značka: ZAO
Certifikáty: PETA
Certifikát PETA
Balení:
286
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Karlín > 2 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks

Lak na nehty v červené barvě je ideální pro elegantní manikúru a je obohacen o bambusový olej.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Lak na nehty 674 Candy Apple ZAO je základem pro perfektní manikúru. Rychleschnoucí lak neobsahuje žádné toxické látky a je obohacen o bambusový olej, který má vyživující a regenerační vlastnosti.

Nalakované a upravené nehty jsou symbolem zdraví, krásy a vitality. Červené nehty vyzařují vášeň, sebevědomí a odvážnost. Nepodceňte péči o vaše nehty a pořiďte si kvalitní veganský lak. Pomocí štětečku lak bezchybně nanesete.

Lak nehty nevysušuje, naopak je vyživuje. Neobsahuje nebezpečné škodlivé látky, jako je toluen, formaldehyd, dibutylftalát, formaldehydová pryskyřice, xylen, kafr, pryskyřičná smůla, benzofenon a styren. Netestované na zvířatech.

Použití: Pro dokonalý výsledek lakujte vždy dvě vrstvy. Naneste nejprve jednu vrstvu, nechte krátce zaschnout a aplikujte druhou vrstvu laku.

ZAO je dekorativní kosmetika pro všechny, kdo nechtějí dělat kompromisy ve složení produktů. ZAO minerální bronzery neobsahují silikony, parabeny či další potenciálně škodlivé syntetické ingredience a naopak obohacují pleť cennými antioxidanty a přírodními složkami.

Výrobce: COSMÉTIKA France SARL, 10 rue Condorcet , 26100, Romans sur Isére, Francie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?