BiOOO Akademie Výroba mýdel

BiOOO Akademie Výroba mýdel

Zboží je trvale vyřazeno.

Zapomeňte na vysušenou podrážděnou kůži z nekvalitních mycích přípravků. U nás si vyrobíte přírodní tuhá mýdla, která dodají vaší pokožce jemnost, bez zbytečného vysušování a bez chemických vůní nebo barviv. 

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Přírodní kosmetika je stále oblíbenější a přírodní, šetrná mýdla nejsou výjimkou. Když vyrábíte vlastní kosmetiku a navíc pod dohledem odborníka, může vaše tělo jen a jen jásat. Protože to je to nejlepší! Víte, jaké složky jste na výrobu použili, vyvarujete se složkám, které vám nedělají dobře a hlavně se nemusíte obávat nepříjemných nežádoucích účinků, které by vás mohly dlouhodobě poznamenat. 

Mýdlo je základní součástí lidské hygieny. Používá ho každý, každý den. Jeden volí tekuté, druhý tuhé, ale něčím namydlíme naše tělo vždy. Hlavním benefitem našich mýdel je jejich zdraví nezávadné veganské složení a přírodní barvy i vůně. Zvolit si můžete z naší široké nabídky přírodních esenciálních olejů, které disponují blahodárnými účinky nejen na naši psychiku. 

Už jen představa užívání si koupele s klidnou levandulí či smyslnou růží, která nás hodí do pohody zní velmi lákavě, že? Neváhejte tedy přijít na kurz výroby mýdel, odnesete si rovnou dvě! Je libo mýdlo s peelingem, nebo masážní mýdlo? Do každého mýdla si navíc můžete přidat váš oblíbený rostlinný olej, kávu, mleté uhlí nebo zrníčka pro peeling pokožky. Vyrobte si praktický dárek pro sebe nebo pro své blízké a pojďte si užít přírodně laděné odpoledne zaměřené na péči o sebe. Dozvíte se spoustu zajímavých informací o mýdlech, přírodní kosmetice a mnoho dalšího.

 

 

Pokud byste rádi zkombinovali oslavu narozenin, rozlučku se svobodou, team building nebo jakoukoli jinou sešlost s výrobou svíček, neváhejte se nám prosím ozvat. Domluvíme společně datum, výzdobu i vše ostatní co bude potřeba.

BiOOO Akademie vznikla po záštitou naší firmy BiOOOO.cz. Nabízíme vám tématické workshopy, kurzy a vzdělávání v oblasti kosmetiky a aromaterapie. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?