BiOOO Akademie Základy aromaterapie

BiOOO Akademie Základy aromaterapie

Zboží je trvale vyřazeno.

Základní kurz aromaterapie vás seznámí s tajemstvím 6 éterických olejů a jejich vlivem na psychické rozpoložení člověka, pocity i (n)emoce. Vysvětlíme si, jak s oleji pracovat a jak si pomoci k příjemným pocitům za jakékoli situace. Tento kurz je první ze série Aromaterapie.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Poznejte svět aromaterapie a naší psychiky

 

BiOOO Akademie vám přináší voňavý zážitek! Objevte s námi svět éterických olejů. Základní kurz aromaterapie, který vás provede působením 6 éterických olejů na psychickou stránku člověka a jeho chování. Vysvětlíme si, jak si pomoci od každodenních potíží a další využití pro vás či vaši rodinu.

Pokud vás zajímá působení aromaterapie nejen na tělo, ale také na vaši mysl a náladu, přijďte se něco nového dozvědět a blíže se seznámit se světem éterických olejů.

Budeme si povídat o tom jak: 

  • si můžeme ulevit od neklidu, úzkostí, nespavosti
  • nebo naopak jak na dobrou náladu a uvolnění
  • dozvíte se, jaká kombinace éterických olejů bude působit právě na vás, pokud chcete podpořit koncentraci, utišit myšlenky nebo podpořit sebevědomí

 

Podíváme se na řešení každodenních situací jednoduchou přírodní cestou a společně si vytvoříme vaši osobní aromaterapeutickou inhalační tyčinku a tělový krém přesně podle vašich představ. Pomocníky, kteří vám rádi zpestří každý den.

 

Pokud byste rádi zkombinovali oslavu narozenin, rozlučku se svobodou, team building nebo jakoukoli jinou sešlost s povídáním o aromaterapii a výrobou zdraví podpůrných produktů, neváhejte se nám prosím ozvat. Domluvíme společně datum, výzdobu i vše ostatní co bude potřeba.

BiOOO Akademie vznikla po záštitou naší firmy BiOOOO.cz. Nabízíme vám tématické workshopy, kurzy a vzdělávání v oblasti kosmetiky a aromaterapie. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?