SPLAT MIX vzorků 5ml

SPLAT MIX vzorků 5ml

Značka: SPLAT
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Zubní pasta pro celou rodinu poskytuje šetrné bělení zubů pomáhá snížit citlivost zubů. Přírodní extrakty a oleje zklidňují podrážděné dásně a bojují proti zubnímu kazu.

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Zubní pasta SPLAT Sensitive je z 99 % z přírodních ingrediencí a poskytuje šetrné bělení zubů a napomáhá posilovat zubní sklovinu a snížit citlivost zubů. Neobsahuje SLS, fluorid, chlorhexidin, parabeny ani žádné agresivní bělicí složky.

Zubní pasta na bázi šetrných čisticích složek a rostlinných extraktů pečuje o zdraví ústní dutiny, předchází tvorbě zubního kazu a příjemně osvěžuje dech.  Kombinace kokosového oleje a výtažků ze skořice pomáhá zklidňovat dásně a dodává pastě jedinečnou pikantní chuť. Hydroxyapatit vápníku a L-Arginin remineralizují a posilují zubní sklovinu. Extrakty z papáji a ananasu odstraňují plak a šetrně leští sklovinu. Extrakty z plantain banánu a listů břízy pomáhají zklidňovat dásně a mají šetrný čisticí efekt.

Použití: 2x denně. Naneste menší množství zubní pasty o velikosti hrášku na zubní kartáček a jemnými pohyby vyčistěte zuby a dásně. Vypláchněte ústa vodou.

SPLAT je mezinárodní společnost se sídlem v lotyšské Rize, která je na trhu již 15 let. Každý výrobek vytvořený v laboratořích SPLAT je zaměřen na nejefektivnější řešení problémů v péči o ústní dutinu. Účinnost produktů BIOMED® je prokázána studiemi in vitro prováděnými v laboratoři CELLnTEC Advanced Cell Systems AG v Švýcarsku.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: SPLAT GLOBAL UK LTD., 10 Great Russell Street , 533425, London, Velká Británie

Z blogu1

Biomed: Inovativní zubní péče s klinicky ověřenými výsledky

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?