Balm Balm Cestovní set s kadidlem 3 ks

Balm Balm Cestovní set s kadidlem 3 ks

Značka: Balm Balm
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Cestovní set obsahuje mini produkty pro čtyřfázovou péči o vaši pleť s blahodárnými účinky kadidlovníku. 

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Cestovní set Balm Balm obsahuje mini produkty pro čtyřfázovou péči o vaši pleť s blahodárnými účinky kadidlovníku. Sada je také výborná jako startovací balíček pro vyzkoušení jednotlivých produtků.

Cestovní sada obsahuje:

Balzám čisticí s kadidlem 30 ml, kterýobsahuje bambucké máslo, jojobový olej a včelí vosk. Svým složením je vhodný pro všechny typy pleti. Perfektně odstraní nečistoty, zárověň pokožku nevysušuje a zanechá ji krásně hebkou.

Čisticí olej Malý zázrak 10 ml s obsahem kadidla, geránia, jalovce a palmarosy je vhodný pro všechny typy pleti. Neucpává póry, důkladně vyčistí pokožku a zanechá ji hebkou bez pocitů pnutí. Výživný čisticí olej účinně odstraňuje make-up a nečistoty a zanechává pokožku jemnou, hydratovanou a zklidněnou.

Kadidlový toner 30 ml je vhodný pro všechny typy pleti. Pokožku zklidňuje, ochlazuje, reguluje činnost mazových žláz a působí meditativně na vaší mysl.

Mušelínový ručník pro dokonalé vyčištění pleti.

Balm Balm je britská, rodinná značka přírodní kosmetiky, která usiluje o vytvoření co nejekologičtější stopy.  Používá recyklovatelné obaly s FSC certifikací. Od srpna 2018 jsou všechny produkty Balm Balm ve skleněných nádobách nebo lahvích s recyklovatelnými uzávěry, které hrdě nesou označení Leaping Bunny a Real Beauty Manifesto.

Výrobce: Balm Balm Ltd, PO Box 830A Thames Ditton , KT1 9BB, Surrey, Velká Británie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: