WOODEN SPOON Jojobový olej 30 ml

WOODEN SPOON Jojobový olej 30 ml

Značka: WOODEN SPOON
Certifikáty: BIO
Certifikát BIO
Balení:
243
Momentálně vyprodané na e-shopu

Pleťový olej reguluje tvorbu kožního mazu, rychle se vstřebává a má hydratační účinky. Eliminuje vznik strií a vysušování pokožky. Vlasům dodává jemnost a navrací lesk.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Jojobový olej Wooden Spoon ochraňuje pokožku proti stárnutí. Je rychle vstřebatelný, nezanechává na pokožce mastný film a reguluje množství kožního mazu. Zabraňuje vzniku strií a vysušování kůže. Vlasům dodává hebkost, jemnost, navrací přirozený lesk a eliminuje tvorbu lupů.

Je vhodný při léčení suché a poprskané kůže, ekzémů a lupénky. Pokožku chrání i před vlivem UV záření, jelikož obsahuje ochranný faktor SPF 5. Poskytuje pokožce výživu a vytváří na ní ochrannou vrstvu. Je také velmi účinný na záděry a suché kůžičky u nehtů, jelikož má protiplísňové a hydratační účinky.

Použití: Naneste pár kapek oleje na dlaně a rozetřete do pokožky či vlasů.

Bulharská značka Wooden Spoon je na trhu známá zejména svou řadou šetrných krémů na opalování. Velmi dbá na etickou stránku výroby a zodpovědný přístup k životnímu prostředí. Veškeré produkty jsou 100% přírodní - najdete v nich čisté nerafinované oleje a rostlinná másla lisovaná za studena.

Typ pleti: citlivá pleť, suchá pleť

Výrobce: Wooden Spoon, Eng. Georgi Belov 17 str., , Sofia, Bulharsko

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?