BiOOO Vánoční sada Coslys Levandule 1 ks

BiOOO Vánoční sada Coslys Levandule 1 ks

Značka: BiOOO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Dárková sada pro ženy s přírodní kosmetikou. Obsahuje hydratační krém na ruce a jemné květinové mýdlo.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Vánoční sada Coslys Levandule je dárková sada přírodní kosmetiky s hydratačním krémem na ruce a jemným mycím mýdlem s vůní levandule a citrónu.

PRO KOHO SE DÁRKOVÁ SADA HODÍ

Tato dárková sada se hodí pro všechny ženy, které ve své kabelce neustále nosí krém na ruce a mají rády vůni levandule. Cosly je francouzská přírodní kosmetika, která se vyznačuje svou lehkostí, něžností a jemnou květinovou vůní.

CO V SADĚ NAJDETE

Krém na ruce Coslys citron a levandule zanechává vaše ruce jemné a nehtová lůžka vyživená díky extraktům z aloe vera a levandulovému oleji.Výživnésložení plné bambuckého másla se postará o ochranu před nepříznivými vnějšími vlivy, zatímco olej z levandule a citronu působí hojivě.

Jemný mycí krém Coslys s oleji z levandule a citronu je vhodný pro každodenní hygienu rukou. Díky jemnému složení namáhanou pokožku zbytečně nevysušuje ani nedráždí. Jemná vůně uklidňující levandule a svěžího citronu vás navíc potěší a příjemně naladí.

Vánoční sada Coslys Levandule obsahuje produkty:

Coslys Krém na ruce citron a levandule 50 ml

Krém na ruce citron a levandule 50 ml

150 Kč

BiOOO je privátní značka naší společnosti BiOOO.cz. Všechny produkty, které máme nyní nově v nabídce prošly přísným schvalovacím procesem a nabízí to nejlepší z přírodní kosmetiky. 

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?