BiOOO Vánoční sada Uoga Uoga 1 ks

BiOOO Vánoční sada Uoga Uoga 1 ks

Značka: BiOOO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Dárková sada přírodních líčidel pro ženy a slečny. Neutrální růžová krémová tvářenka a mátový balzám na rty.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Vánoční sada Uoga Uoga je dárková sada přírodních líčidel pro všechny ženy a slečny. Obsahuje krémovou tvářenku v univerzální neutrální růžové, která vypadá extra přirozeně a svěže, a chladivý výživný balzám na rty proti šupinkám.

PRO KOHO SE SADA HODÍ

Tato dárková sada je ideální pro slečny a ženy, které mají rády při líčení přirozenost a nenápadný vzhled. Krémová tvářenka dodá obličeji osvěžený šťavnatý vzhled, aniž by byla na tváři více vidět, balzám na rty se vejde do každé kabelky.

CO V SADĚ NAJDETE

Barva na rty a tváře Uoga Uoga v klasickém studenějším růžovém odstínu 604 Tender propůjčí vašim rtům nebo tvářím svěží vzhled. Přírodní oleje a vosky vyživují a regenerují jemnou pokožku, udržují její přirozenou vláhu. Tato krémová tvářenka je skvělá na nahé líčení a pro všechny, které vyznávají přirozenost a nechtějí, aby na nich byl make up vidět.

Glacial Breeze, balzám na rty Uoga Uoga je oceněný certifikací přírodní kosmetiky COSMOS NATURAL. Pomůže vám dosáhnout krásně jemných a vláčných rtů. Obsahuje kombinaci jojobového, makadamiového oleje a kandelilového vosku. Má osvěžující mátovou vůni. Balzám rty dokonale vyživí, zjemní a zanechá je příjemně hebké.

Vánoční sada Uoga Uoga obsahuje produkty:

Uoga Uoga Glacial breeze, balzám na rty 5 ml

Glacial breeze, balzám na rty 5 ml

136 Kč

BiOOO je privátní značka naší společnosti BiOOO.cz. Všechny produkty, které máme nyní nově v nabídce prošly přísným schvalovacím procesem a nabízí to nejlepší z přírodní kosmetiky. 

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?