SOLIDU KNOTTY & NICE Dárkový set 200 g

SOLIDU KNOTTY & NICE Dárkový set 200 g

856
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks

Dárkový set obsahuje tuhý šampon, tuhý kondicionér a mýdlo. Potěší každého, kdo o sebe rád pečuje. 

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

KNOTTY & NICE Dárkový set SOLIDU obsahuje GRANDMA SAID tuhý šampon, NO KNOTS tuhý kondicionér a 20 SECONDS mýdlo. Tento set vám přijde vhod jak doma, tak i na cestách. Perfektní dárek pro všechny, co o sebe rádi pečují.

GRANDMA SAID tuhý šampon je ideální pro slabé vlasy, obnovuje zdraví pokožky a podporuje rychlý růst zdravých vlasů. Obsahuje kopřivu a tamanu olej. Kopřiva podporuje růst vlasů, navrací jim přirozený lesk, eliminuje tvorbu lupů a napomáhá v boji s mastnými vlasy.

NO KNOTS kondicionér dodá vašim vlasům potřebný lesk a hladkost. Uhlazuje a rozčesává vlasy, díky čemuž pomáhá snižovat lámavost a zacelovat roztřepené konečky.

20 SECONDS mýdlo zabraňuje vysoušení pokožky a poskytuje potřebnou výživu a regeneraci. Díky slunečnicovému oleji je mýdlo jemné a hydratační.

Litevská značka SOLIDU je novinkou v tuhé přírodní kosmetické péči o vlasy a tělo. Kombinuje pouze ty nejlepší přírodní složky s ekologickými obaly, které na planetě Zemi nezanechávají žádné stopy. Díky tomu, že SOLIDU vlasové šampony, kondicionéry i mýdla neobsahují vodu a jsou velmi koncentrované oproti jejich tekutým variantám, jejich používáním výrazně snižujeme spotřebu vody. Navíc obaly, které SOLIDU používá, jsou nejen v půdě 100% rozložitelné, ale také ji obohacují o aktivní látky.

Výrobce: Shapemetics, UAB, Veiverių g. 9B , 11346, Vilnius, Litva , tel: +370 687 06786

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?