BiOOO Akademie Balíček pro krásné vlasy

BiOOO Akademie Balíček pro krásné vlasy

Zboží je trvale vyřazeno.

Lámete si hlavu, jak na krásné a zdravé vlasy? Pokud ano, pak právě pro vás je tu tento nový kurz BiOOO Akademie, kde si vytvoříte plné ruce přírodních pomocníků pro péči právě o vlasy.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Zdravé vlasy jsou krásné vlasy

 

Péče o vlasy může být někdy oříšek. Vlasy se lámou, jsou suché, vypadávají nebo se naopak příliš mastí. Co s tím? Pokud stejně tak jako my sázíte výhradně na přírodní péči o vlasy, pojďte se s námi poradit, co by zrovna pro Vás bylo to nejlepší a zároveň si vyrobit vlastní kosmetické produkty právě pro váš typ vlasů. Vyrobený balíček je i skvělý dárek!

 

Výroba kosmetiky nikdy nebyla jednodušší

 

Přijďte si s námi vyrobit hned celý balíček péče o vaše vlasy! Nezáleží na tom, jestli máte vlasy krátké, dlouhé, jsou suché v koncích nebo mastné u kořínků. Na tomto kurzu si vyrobíte kompletní péči úplně sami. A co bude součástí vašeho balíčku? 

Nebyla by to kompletní péče o vlasy bez kvalitního přírodního šamponu! Vyrobíte si šampon na vlasy přesně podle vašich představ a to přímo na typ vlasů, který máte. Plný pouze přírodních surovin a s látkami, jaké si zvolíte. I vůně bude na vás!

K šamponu se skvěle hodí octový oplach na vlasy, který je v kosmetice teprve novinka, ale s vlasy dělá divy. Jakmile se jej naučíte vyrábět, už jej nebudete chtít dát z ruky.

Další lahůdka pro vaše vlasy bude výživná maska na vlasy. Ať je lehká nebo hutnější, s aloe vera nebo s rostlinnými oleji, vše je možné a vše záleží pouze na vás a potřebách vašich vlasů.

Ke kompletní péči stačí přidat už jen olejové sérum na růst vlasů nebo pečující vlasový olej. Rostlinné oleje jsou skvělé na vlasový zábal nebo jako extra péče na víc do vlhkých vlasů nebo konečků.

 

A co je na tom nejlepší? Že všechny tyto vychytávky můžete mít už brzy doma!

 

 

Pokud byste rádi zkombinovali oslavu narozenin, rozlučku se svobodou, team building nebo jakoukoli jinou sešlost s povídáním o aromaterapii a výrobou zdraví podpůrných produktů, neváhejte se nám prosím ozvat. Domluvíme společně datum, výzdobu i vše ostatní, co bude potřeba.

BiOOO Akademie vznikla po záštitou naší firmy BiOOOO.cz. Nabízíme vám tématické workshopy, kurzy a vzdělávání v oblasti kosmetiky a aromaterapie. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?