BiOOO Akademie Intenzivní make-up kurz

BiOOO Akademie Intenzivní make-up kurz

2990
Momentálně vyprodané na e-shopu i prodejnách BiOOO.cz

Komplexní formát vzdělání v osobním líčení. Vstupte s námi do světa čisté přírody, štětců, sebelásky a barev.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Ponořte se do světa přírodního make-upu

Staňte se sama sobě vizážistkou. Přinášíme kurz líčení určený pro širokou veřejnost. Nemusíte mít žádné předchozí znalosti. Jedná se o skupinový kurz složený z teorie i praktického líčení. Kurz je určený pro kohokoli, kdo se chce naučit líčit sám sebe a každý den si dopřávat péči jako od profesionální vizážistky v pohodlí domova. Naučíte se jak pracovat se svými obličejovými rysy, co právě Vám bude slušet a které produkty jsou pro Vás vhodné. 

Přinášíme vytříbenou esenci nejen vizážistických poznání a budeme mít dostatek času dozvědět se zajímavé informace, trénovat, zkoušet, testovat, hrát si, ale i přemýšlet, ptát se a tříbit myšlenky. 

 

Co Vám nabízíme?

 

Oproti naší make-up show, kde pouze sledujete líčení, tento formát je možností proniknout hlouběji do světa přírodní kosmetiky a líčení. Vše vezmete do rukou a budete skutečně líčit a učit se pracovat sama se sebou. 

Nejedná se o kurz pro vizážisty, ale pro klientky a klienty, které chtějí perfektně líčit sami sebe.

 

Náplň kurzu

 

Vstup do světa přírodní kosmetiky a líčidel (jak fungují a jak si vybírat), něco málo k nástrojům (štětce, houbičky, kleštičky), péče o pleť, čištění, hydratace (oleje, krémy), příprava pleti před make-upem

Dokonalý základ - práce s make-upem (výběr techniky a make-upu), korektor, rozjasňovač, stínování (tvarování obličeje), tvářenka. Oči - stíny, řasenka, tužka, linky. Linie obočí a oka - úprava tvaru obočí (pinzeta a její výběr), líčení obočí (produkty a aplikace). Rty - konturovací tužka, rtěnka.

BiOOO Akademie vznikla po záštitou naší firmy BiOOOO.cz. Nabízíme vám tématické workshopy, kurzy a vzdělávání v oblasti kosmetiky a aromaterapie. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?