BiOOO Akademie Vánoční dílna

BiOOO Akademie Vánoční dílna

Zboží je trvale vyřazeno.

Přijďte se naučit vyrábět přírodní svíčky, mýdla i soli do koupele - dozvíte se mnoho zajímavostí, užijete si pohodové odpoledne a navíc si tyto krásné přírodní produkty odnesete domů. Radost s nimi můžete udělat sobě nebo svým blízkým. Vůně a barvy jsou samozřejmě jenom na vás, fantazii se meze nekladou!

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Recept na pohodu: svíčka, mýdlo a sůl do koupele

 

Běžné, ale přitom 3 podstatné věci, které dokáží vykouzlit úsměv na tváři. Co by to bylo za relaxaci bez voňavé svíčky, a co teprve horká vana bez koupelové soli z mrtvého moře? Přidejte navíc přírodní mýdlo a máte dokonalý dárek.

Na našem workshopu si vytvoříte 2 vonné přírodní svíčky, 2 mýdla různých vůní a barev a 2 vonné bylinkové koupelové soli. Workshop probíhá v příjemných prostorách centra Prahy, kdy si v podvečer posedíte s milými lidmi, se kterými vás bude pojit touha učit se novým věcem a užít si klidný večer.

Na co se můžete těšit:

 

  • naučíte se vyrábět přírodní mýdla, včetně postupu, barvení, zdobení
  • prozradíme triky, jak vyrobit ty nejlepší svíčky a na co si dát pozor
  • naučíte se míchat si své vlastní vonné koupelové soli s bylinkami
  • dozvíte se, jaké jsou benefity jednotlivých vosků a jaké vosky při výrobě svíček raději nevyužívat
  • můžete na výrobu svíček využít naše 150 ml sklenice nebo si přinést vlastní oblíbené nádobky
  • sdílíme si své zkušenosti s výrobou domácích produktů

 

 

Pokud byste rádi zkombinovali oslavu narozenin, rozlučku se svobodou, team building nebo jakoukoli jinou sešlost s výrobou svíček a mýdel, neváhejte se nám prosím ozvat. Domluvíme společně datum, výzdobu i vše ostatní co bude potřeba.

BiOOO Akademie vznikla po záštitou naší firmy BiOOOO.cz. Nabízíme vám tématické workshopy, kurzy a vzdělávání v oblasti kosmetiky a aromaterapie. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?