BiOOO Akademie Parfémová laboratoř

BiOOO Akademie Parfémová laboratoř

Zboží je trvale vyřazeno.

Vychutnejte si jedinečnou příležitost v přírodní parfémové laboratoři a vytvořte si vlastní osobitou vůni.Budeme rozvíjet váš čich i znalosti konkrétních složek parfému.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Vyrobte si unikátní parfém přesně na míru

Vítejte ve světě magických zážitků! Objevte s námi svět parfémů a vůní. Vychutnejte si jedinečnou příležitost v naší parfémové laboratoři a vytvořte si pod vedením zkušené lektorky vlastní osobitou vůni pouze pro vás.

Jedná se o zážitkově vedený workshop, kde se krok za krokem učíme orientovat v tajemném a emocionálním světě tvorby parfémů a vlivem vůní na naši psychiku.

Probouzíme čich. Smysl, který nás vede do světa tvoření, relaxace, intuice a vzpomínek. Čich je velice individuální smysl, je z našich smyslů nejstarší, absolutně pravdivý, dá se na něj spolehnout, nikdy nevypíná, nejde jej změřit ani zvážit.
Čich je prostě záhada a tajemství, a taky náš nejlepší přítel a rádce. Náš nos ví, co je pro nás to pravé ořechové. A přesto, že je v naší moderní době plné ne právě libých vůní často unaven a potlačen, dá se vždy znovu probudit a kultivovat.

Workshop je vhodný pro všechny úrovně znalosti. 

 

Budete seznámeni se:

 

  • třiceti různými éterickými oleji, a co v nás probouzí
  • naučíte se rozpoznávat, analyzovat a popisovat výběr různých vonných surovin
  • ukážeme vám, jak spolu vůně kombinovat a které spolu budou nejvhodnější právě pro vás
  • ukážeme si přesný postup výroby vlastního parfému
  • řekneme si, jak parfém skladovat, aneb na co si dát pozor, aby jste se z něho mohli těšit ještě dlouhou dobu

 

Pojďte se seznámit s tajemnými i neznámými vůněmi z celého světa a vytvořit si váš vlastní parfém na míru podle vaší aktuální nálady!

 

Pro reportáž z kurzu na BiOOO magazínu, klidněte zde

 

Pokud byste rádi zkombinovali oslavu narozenin, rozlučku se svobodou, team building nebo jakoukoli jinou sešlost s povídáním o vůních a výrobou vlastních osobních parfémů, neváhejte se nám prosím ozvat. Domluvíme společně datum, výzdobu i vše ostatní co bude potřeba.

BiOOO Akademie vznikla po záštitou naší firmy BiOOOO.cz. Nabízíme vám tématické workshopy, kurzy a vzdělávání v oblasti kosmetiky a aromaterapie. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?