CANNOR Pleťová maska Růže a ibišek 30 ml

CANNOR Pleťová maska Růže a ibišek 30 ml

942
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás

Pleťová maska se silou dračí krve a ibiškovým práškem pro rozjasněnou a pevnou pleť.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Pleťová maska Růže a ibišek Cannor je červená pleťová maska namíchaná speciálně pro všechny ženy. Maska podporuje regenerační procesy v pokožce a udržuje ji zdravou a rozjasněnou.

Obsažený ženský ibišek bohatý na vitamín C podporuje tvorbu kolagenu a pleť projasňuje. Vzácná pryskyřice z Dračí krve významně hojí a posiluje pokožku. Maska je velmi výživná, mangové máslo spolu s těmi nejlepšími oleji regenerují pleť a udržují ji mladistvou.

Maska je vhodná pro všechny typy pleti, především pro suchou a povadlou. Maska je vhodná v každém věku díky 100% přírodnímu složení.

Použití: masku naneste na vyčištěnou/odlíčenou suchou pleť a nechte 15 minut působit. Poté opláchněte nebo použijte vlhkou žínku či menší ručník na odstranění.

Česká, hand-made, přírodní konopná kosmetika se srdcem na pravém místě - tak by se dala vystihnout značka CANNOR. Mimo to se významně podílí na neustálých inovacích a posouvá svůj vývoj kupředu. V sortimentu naleznete také doplňky stravy ve formě CBD olejů či bylinných směsí. Výrobky jsou známkou vysoké kvality, účinnosti a preciznosti.

Typ pleti: anti age, normální pleť, suchá pleť

Výrobce: Cannor Natural Skin Care, Poděbradova 368/2 , 30100, Plzeň, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?