Argital Krém na akné a červenání pleti s echinaceou 75 ml

Argital Krém na akné a červenání pleti s echinaceou 75 ml

(5 hodn.)
399
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: 22. 4. u vás
Praha, Karlín > 5 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, Bílá Labuť > 2 ks / Praha, OC DBK > 2 ks

Krém na akné využívá výtažků z echinacey, které působí protizánětlivě a také mírní začervenání a stabilizují barevný tón pleti. Krém o problematickou pokožku pečuje, vyživuje ji a chrání.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení5
Položit dotaz
Popis produktu

Krém na akné a červenání pleti s echinaceou Argital využívá výtažků z echinacey, které nejenže působí protizánětlivě, ale také mírní začervenání a stabilizují barevný tón pleti. Krém o problematickou pokožku pečuje, vyživuje ji a součaně ji chrání před podrážděním, vznikem drobných zánětů a nedokonalostí.

Extrakt z echinacey v kombinaci s esenciálními oleji z hřebíčku, citronu, verbeny, máty a mnohých dalších působí protizánětlivě a antimykoticky. O výživu pokožky se postará mandlový olej, který dodává potřebné vitaminy a živiny, aniž by pleť zbytečně mastil či ucpával, zatímco zelený jíl odvádí z pokožky přebytečnou mastnotu a stabilizuje funkce mazových žláz.

Použití: Malé množství krému naneste ráno a/nebo večer na čistou suchou pokožku obličeje či celého těla a lehce vmasírujte dokud se krém nevstřebá.

Italská značka Argital je dominantním výrobcem přírodní kosmetiky na bázi zeleného jílu. Produkty mají řadu certifikátů, jako BDIH, ICEA, Demeter LAV, které jsou zárukou vysoké kvality a maximálních účinků přírodních surovin.

Typ pleti: citlivá pleť, problematická pleť a akné

Typy pokožky: alergická pokožka, citlivá pokožka

Výrobce: ARGITAL, Via Della Tecnologia, 9 , 97015, Modica, Itálie

Naše hodnocení:

Už po několika dnech používání je pleť zdravější, hojí se drobné ranky, akné a začervenalá místa už nejsou tolik vidět
Krém se velmi rychle vstřebává

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: kovový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Pleťový krém, prosím

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Spokojenost / Eliška 5. 6. 2017 14:26

Krém používám již několik měsíců a ještě ho trochu zbývá. Je spíše hutnější, ale díky tomu ho stačí používat jen trochu, pleť dobře vyživuje a zmatňuje, rychle se vstřebává. Lehce stahuje póry a pomáhá červenání pleti. Výrazné zlepšení akné jsem nezaznamenala, ale jsem s ním spokojená. Navíc úžasně bylinkově voní. Vhodnější spíš na podzim-zimu-jaro.

/ Jitka 21. 7. 2022 15:52

Argital má všechny produkty skvělé, k tomuto krému se vracím již poněkolikáté, skvěle hydratuje,zklidňuje a bozsky voní!

Doporučuji / Kateřina 10. 11. 2017 15:45

Krém používám asi měsíc amusím říct, že mi zatím ze všech krémů na problematickou pleť, které jsem vyzkoušela, vyhovuje nejvíce. Je ideální teď do chladnějšího počasí, když pleť potřebuje hutnější krém - avšak není mastný, je velmi příjemný, vždy po aplikaci cítím jakousi úlevu. Skvěle zmírňuje svědění a pnutí typické pro dospělácké akné. Urychluje i proces hojení ranek po pupíncích. Zpočátku mě překvapila velmi intenzivní vůně (asi hřebíčku?) ale velmi rychle jsem si zvykla. Ráda doporučuji všem s problematickou pletí. Těším se až zkusím krém s lopuchovým kořenem od téže značky.

doporucuji / Hana 15. 2. 2015 09:22

Hutny a pritom lehky krem, dobre se roztira, vstrebava, konzistenci mi pripomina predchozi Weledu Iris - taky krasne voni, ale svezeji diky mate - prvni 2 aplikace mirne stipal. Plet se mi po prvních 2 týdnech uzivani zhorsila, ale ocekavam, ze je to proces cisteni... zadne zapalene akne, ale spousta drobnych pupinku bez hnisu jenom s mazem...uvidime. Nemam chut ho vymenit, verim mu.) PS: mam plet problematickou, citlivou po 20tce prislo lehke akne, komedony, ktere trvaji doted 29r.

stahuje pory / Hana 15. 2. 2015 10:12

Zapomnela jsem dodat ze znatelne stahuje pory. Hezky to videt na nose, kde mi hezky zmensil komedony.

Po mesici uzivani / Hana 26. 2. 2015 17:29

Uz tomu bude mesic uzivani a plet se mi vycistila, zlepsila, je bez pupinku, komedony jsou mensi. Na dotek je pokozka silnejsi - pruznejsi. S kremem jsem moc spokojena! 2 tydny ho pouzivam spolecne s Hyaluronovým serem od Nobilis Tilia a mozna i ten urychlil hojici proces, nekterych hlubsich vritku.

/ Zuzana 24. 4. 2017 13:26

Krem mam druhe balenie, velmi prijemny na nosenie, jemne matuje, lieci lahke akne. Super podklad/baza pod makeup.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Související dotazy z poradny

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: kovový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?