Argital Regenerační krém s heřmánkem, řebříčkem a měsíčkem 10 ml

Argital Regenerační krém s heřmánkem, řebříčkem a měsíčkem 10 ml

84
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, Karlín > 3 ks / Praha, OC DBK > 2 ks / Praha, Bílá Labuť > 1 ks

Zklidňující a regenerační krém na pokožku obličeje a těla účinně vyživuje a osvěžuje. Zklidňuje podrážděné reakce pleti při spálení, poštípání, opruzeninách, vyrážkách a zarudnutí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Regenerační krém s heřmánkem, řebříčkem a měsíčkem Argitalje vhodný na péči o citlivou alergickou pokožku celého těla i obličeje. Jemné složení plné bylinných výtažků pleť regeneruje, vyživuje, uklidňuje a přináší úlevu při podráždění spálením po opalování, poštípáním, vyrážkách i opruzeninách. Krém bez přidané parfemace a esenciálních olejů je vhodný pro pravidelnou péči i o citlivou pleť i pokožku dětí.

Zklidňující krém pečuje o potřeby především přecitlivělé a alergické pokožky, kterou aktivně zklidňuje a harmonizuje. Složení bohaté na množství extraktů z měsíčku lékařského, heřmánku, levandule a mnohých dalších podrážděnou pokožku skvěle zklidňuje, mírní zarudnutí i nepříjemné pnutí. Bylinné výtažky společně s mandlovým olejem a olejem z pšeničných klíčků dodávají jemné pleti potřebné živiny, udržují pokožku vláčnou, pružnou a zklidněnou.

Krém obsahuje Demeter složky.

Použití: Aplikujte na postiženou oblast a vmasírujte do pokožky krouživými pohyby. Nanášejte několikrát denně dle potřeby.

Tip: Vhodný i k ošetření pokožky v intimních oblastech (vyrážky, opruzeniny).

Italská značka Argital je dominantním výrobcem přírodní kosmetiky na bázi zeleného jílu. Produkty mají řadu certifikátů, jako BDIH, ICEA, Demeter LAV, které jsou zárukou vysoké kvality a maximálních účinků přírodních surovin.

Ostatní kategorie: Pleťové hydratační krémy

Typ pleti: citlivá pleť

Užití: vnější

Výrobce: ARGITAL, Via Della Tecnologia, 9 , 97015, Modica, Itálie

Z blogu1

Calendula neboli měsíček podpoří vaši krásu i dobré zdraví

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?