SolarTea Opalovací krém SPF 30 100 ml

SolarTea Opalovací krém SPF 30 100 ml

Značka: SolarTea
Certifikáty: ICEA
553
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, OC DBK > 3 ks

Opalovací krém se střední ochranou pro již opálenou pokožku. Se zinkem, bez bílého povlaku, s jemnou kokosovou vůní.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Přírodní opalovací krém Solar Tea SPF 30střední ochranu a je vhodný pro již opálenou pokožku. Ochranu před UVA a UVB zářením zabezpečují minerální filtry, které zůstávají na povrchu pokožky a nepronikají do nižších vrstev. Opalovací krém byl speciálně vyvinut tak, aby se minimalizovalo riziko vzniku kožních alergií. Je vhodný pro všechny typy pleti.

Složení je plné vitamínů, minerálů a antioxidantů z rostlinných zdrojů. Výtažek z Aceroly s vysokým obsahem vitamínu C je doplněn o uklidňující květinovou vodu z heřmánku a čajovníku čínského (čaj). Tři druhy čaje (červený, bílý a zelený) ve formě výtažků chrání pokožku před volnými radikály, které způsobují stárnutí pokožky. Ochrannou funkci pro pokožku zajišťují bambucké máslo, olej z pára ořechu či arganový olej.

Opalovací krém Solar Tea se velmi dobře roztírá a na pokožce nezanechává bílý film. Má jemnou kokosovou vůni, která přivolává pocit letní dovolenkové pohody.

TENTO KRÉM JE:

✓ bez chemických filtrů,
✓ bez nanočástic, parabenů a umělých barviv,
✓ bez niklu, chromu, kobaltu,
✓ bez zanechání bílého povlaku,
✓ vhodný k moři i do hor,
✓ speciálně vyvinuté pro minimalizování rizika vzniku sluneční alergie.

Použití: Opalovací krém naneste rovnoměrně na pokožku. Doporučujeme opakovat každé 1-2 hodiny, dle potřeby. Pokožku natřete opětovně po pobytu ve vodě nebo po sprše.

Řady opalovacích krémů SolarTea s obsahem min. 98,8% přírodních složek. Výtažek z Kakadu švestky s vysokým obsahem vitamínu C, extrakty ze tří druhů čaje mají antioxidační účinky a chrání pokožku. Minerální filtry použité v produktech zabezpečují ochranu před UVA a UVB zářením. Produkty SolarTea se velmi dobře roztírají a na pokožce nezanechávají bílý film.

Typy pokožky: normální pokožka

Výrobce: Bema Cosmetici, Via Giovanni Pascoli 34 , 45100, Rovigo, Itálie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?