Ere Perez Štětec na tvářenku a bronzer 1 ks

Ere Perez Štětec na tvářenku a bronzer 1 ks

870
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 1 ks

Štetec na pudrovou tvářenku a bronzer s huňatou a ergonomicky tvarovanou špičkou.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Štětec na tvářenku a bronzer Ere Perez z veganských štětin slouží k nanášení pudrových tvářenek a bronzerů. Je velmi hebký, štětiny neštípou do kůže. Štětec má kulatý tvar s lehce zkosenou špičkou, která se akorát vejde pod lícní kosti a na okraj čela.

Stylový štětec má nylonové štětinky a rukojeť z kukuřičné pryskyřice. Štětec má perfektní velikost rukojeti - skvěle padne do ruky. Rukojeť je navíc díky materiálu biodegradabilní.

Údržba: až budete chtít štětec očistit od nánosů líčidel, vemte sklenici od okurek nebo větší sklenici, nalijte dovnitř trochu přírodního nebo dětského šamponu, lžičku octa a zalijte teplou vodou. Štětce do lázně ponořte hlavičkama dolů. Hladina voda by neměla dosahovat výše, než kde končí kovová rukojeť. Cca 10 - 15 minut nechte štětce "louhovat", aby pustily pigment. Poté každý jednotlivě vyjměte a promněte pod tekoucí vodou a dočistěte zbytky líčidel. Vyždímejte přebytečnou vodu a štětce nechte přes noc volně položené na čistém ručníku uschnout.

Australská kosmetika Ere Perez je známá pro své přírodní produkty v oblasti pleťové a dekorativní kosmetiky. U výrobků můžete najít certifikace VeganCruelty FreeNon GMOWE SUPPORT a NO CO2.

Výrobce: Ere Perez Natural Cosmetics, PO Box 3158 , 2026, New South Wales, Tamarama, Austrálie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?