BiOOO Akademie Květinové vody

BiOOO Akademie Květinové vody

Zboží je trvale vyřazeno.

Síla přírody ukrytá v lahvičce, kterou si můžete vzít všude s sebou!Přijďte se s námi dozvědět více nejen o květinových vodách a hydrolátech a jejich nesčetném použití v péči o pleť, tělo, vlasy, ale i v kuchyni a v péči o zdraví, ale také o rostlinách se kterými budeme pracovat. Seznámíme se hlavně s místními květinami a bylinami, které lidé byli zvyklí užívat od pradávna, ale na své si přijdou i

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Nechte se zlákat květovými vodami!

Vstupte do omamného světa hydrolátů a jejich širokého použití. Podrobně se seznámíte se vším, co je jen možné - od sklizně bylin, přes výrobu po nesčetné využití. Věděli jste, že pro každý typ pleti je vhodné použít jiný typ byliny, nebo že si z růžové vody můžete připravit i velmi chutnou letní limonádu? Hydroláty vám také mohou pomoci se stresem, úzkostí, nebo pokud nemůžete usnout.
Probereme 7 typů bylin od místních a běžných po zvláštní a exotické. Kurz bude rozdělen na dva díly, v každém budou probrány jiné byliny a jejich účinky.

A co si všechno řekneme?

 

  • kdy sklízet jaké byliny
  • jaký je přesný postup výroby hydrolátů
  • jak je skladovat, na co si dát pozor a vady hydrolátů
  • jak postupovat s jejich použitím v péči o pleť, tělo nebo i v kuchyni

 

Součástí kurzu je výroba vašeho osobního hydrolátu přímo pod vedením zkušené lektorky, která ráda zodpoví všechny vaše otázky.

 

Pokud byste rádi zkombinovali oslavu narozenin, rozlučku se svobodou, team building nebo jakoukoli jinou sešlost s povídáním o květinových vodách a jejich výrobě i použití, neváhejte se nám prosím ozvat. Domluvíme společně datum, výzdobu i vše ostatní co bude potřeba.

BiOOO Akademie vznikla po záštitou naší firmy BiOOOO.cz. Nabízíme vám tématické workshopy, kurzy a vzdělávání v oblasti kosmetiky a aromaterapie. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?