BiOOO Akademie Organic MUA

BiOOO Akademie Organic MUA

Zboží je trvale vyřazeno.

Kurz pro profesionální make-up artistky a artisty, které táhne volání přírody ke zdokonalení v jejich vášni líčení. Otevíráme novou dekádu make-upu. 

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Jsme škola líčení pro MUA navazující tam, kde běžné make-up školy končí.

Jste profesionální MUA a chtěla byste začít používat přírodní líčidla, ale kde začít? Které produkty Vám budou vyhovovat více a které nebudou stát za nic? Vyplatí se investovat více nebo cena neodpovídá kvalitě? Pokud si kladete tyto otázky, jste tu správně.

Otevíráme novou dekádu make-upu. Vyvracíme zaběhlé vzorce myšlení i domněnky, že přírodní dekorativní produkty na pleti dlouho nevydrží, nejsou dostatečně pigmentované a dosáhnou maximálně looku nalíčená-nenalíčená. Přinášíme poznání, že bez chemie to jde a zároveň, že každá skutečná transformace má svůj čas.

Definujeme si podstatu přírodní dekorativní kosmetiky a základy práce s ní. Dotkneme se toho, jak fungují a PROČ. Vyzkoušíme líčidla různých značek a vybrousíme naše cítění projevující se v hlubším vnímání a vytříbenějším stylu.

 

Co na Vás čeká?

 

  • Máte možnost vyzkoušet různé výrobce a produkty a zjistit, které Vám osobně vyhovují i jak s nimi pracovat
  • Dozvíte se základy o podstatě a fungování přírodních produktů, péči o pleť, vyzkoušet různé techniky či se zaměřit na procvičení té konkrétní dovednosti, které Vás v daný okamžik jako profesionála zajímá nejvíce
  • Pomůžeme Vám vytipovat co volit na svatby, na focení, i pro náročné VIP klientky. Jak si elegantně namixovat kufr z toho nejlepšího.
  • Představíme značky naskrze celým trhem s rozmanitou cenovou náročností: Ere Perez, Inika, Annamarie Börlind, Nui, Mádara, Uoga Uoga, Zao, Aether Beauty, PuroBio, Kjaer Weis a Klára Rott
  • K dispozici jsou Vám make-upy, korektory, rozjasňovače, pudry, tvářenky, bronzery, řasenky, oční linky, stíny, konturovací tužky, rtěnky i lesky a další od všemožných značek přírodní kosmetiky na trhu
  • 4 modelky pro každou z účastnic na vyzkoušení růžných stylů a technik s danými produkty
  • Světem přírodních líčidel pro profesionály Vás provede zkušená lektorka z našeho BiOOO make-up teamu
  • V případě zájmu je možné zorganizovat focení do portfolia

 

Z našich tajných tipů prozradíme: Tekuté linky jedině od Annamarie Börlind a brow fix od Mádara!

 

 

BiOOO Akademie vznikla po záštitou naší firmy BiOOOO.cz. Nabízíme vám tématické workshopy, kurzy a vzdělávání v oblasti kosmetiky a aromaterapie. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?