TanOrganic Samoopalovací tělové mléko 100 ml

TanOrganic Samoopalovací tělové mléko 100 ml

839
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás

Samoopalovací mléko s aloe vera šťávou a kyselinou hyaluronovou vám dodá přirozený, středně bronzový odstín pokožky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Samoopalovací tělové mléko TanOrganic je nejoblíbenějším z výrobků této značky. Jedná se o naše nejvíce hydratující samoopalovací mléko, které se skládá z 84 % z aloe vera šťávy. Ta zajišťuje, že vaše pokožka zůstane vyživená a hydratovaná. 

Dopřejte si opálení bez námahy a škodlivého UV záření! Samoopalovací mléko je ideální pro ty, kteří touží po středně bronzovém tónu!

Doporučená aplikace:

Exfoliační rukavice

Exfoliační rukavice dopřeje vaší pokožce dokonalý peeling před nanesením samoopalovacího prostředku. Je dokonalým exfoliačním nástrojem pro péči před opalováním i po něm. Lze jej používat za sucha i za mokra. Exfoliační rukavice TanOrganic zajišťuje dokonalou přípravu na bezchybné opálení. Odstraňuje staré odumřelé kožní buňky a při pravidelném používání pomáhá udržovat hebkou pokožku. Rukavice je také dokonalým nástrojem pro odstranění starého odolného opálení a poskytne vám nový začátek pro aplikaci nového opálení.

Aplikační rukavice

Luxusní aplikační rukavice TanOrganic byla opakovaně přepracována, aby vám zajistila ten nejlepší možný zážitek z luxusního samoopalování. Je měkká a šetrná k pokožce, což vám umožňuje snadnou aplikaci. Rukavici používejte krouživými pohyby. Dosáhnete hladkého bezchybného samoopálení za polovinu času, s menším nepořádkem, bez stresu a bez šmouh. Rukavice je nepropustná, takže se nemusíte obávat žádného znečištění rukou.

Aplikační/exfoliační rukavice

Jedna rukavice vám dopřeje jemný peeling i dokonalé rozetření samoopalovacího prostředku pro to nejkrásnější lehké opálení. Nejprve pokožku lehce promasírujte exfoliační stranou. Tím odstraníte odumřelé kožní buňky. Poté pomocí jemné strany rukavice naneste samoopalovací olej nebo mléko. A dokonalý bronzový tón je na světě!

Výrobce: The Kind Brand Company Ltd. Unit, B3 Century Park , Newbridge, Irsko

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?