Annabis Pleťový krém s Q10, Cremcann 15 ml

Annabis Pleťový krém s Q10, Cremcann 15 ml

Značka: Annabis
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
Zboží je trvale vyřazeno.

Regenerační pleťový krém s koenzymem Q10 pomáhá udržovat pleť svěží a mladistvou.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Regenerační pleťový krém od firmy ANNABIS je skvělým pomocníkem pro zralou a unavenou pleť. Díky obsahu koenzymu Q10 pomáhá pleť hloubkově regenerovat a posilovat.

Bohatě obsažený konopný olej a konopný extrakt pokožku hloubkově vyživuje a regeneruje. Navíc obsahuje nensycené mastné kyseliny omega 3,6 které napomáhají obnovovat tkáně a mají protizánětlivý účinek. Bambucké máslo a včelí vosk mají silné regenerační účinky. Koenzym Q10 se svými antioxidačními účinky navíc napomáhá tvorbě kolagenu a elastinu.

Olej ze chmele otáčivého má silné protizánětlivé účinky, navíc pomáhá pokožku zvláčnit a zjemnit. Stejně tak amyris pomáhá regenerovat suchou kůži, podporuje hojení jizev a snižuje jejich viditelnost.

Při pravidelném používání napomáhá potlačit vznik vrásek a udržuje mladistvý vhled. Krém je vhodný pro všechny typy pleti, včetně citlivé.

Použití: Krém je určen pro každodenní péči o pokožku obličeje, krku a dekoltu, ideálně ráno a večer, vždy po omytí/odlíčení.

ANNABIS je českou firmou se sídlem v Olomouci. Zabývají se výrobou konopné kosmetiky. Jejich výrobky jsou výsledkem mnohaletého výzkumu a aktivního zkoumání účinků konopí. „Naším posláním je přinášet na trh nejkvalitnější produkty z konopí a jejich prostřednictvím zvyšovat kvalitu života co nejvíce lidem.“

Produktové řady: Annabis CREMCANN

Typ pleti: anti age, citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: ANNABIS s.r.o., Šlechtitelů 813/21 , 779 00, Olomouc, Česká republika

Z blogu1

Dejte zdraví zelenou s konopnou přírodní kosmetikou Annabis

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Annabis CREMCANN

Nenašli jste to pravé? Co tohle?