Redecker Anti-celulitida masážní kartáč 1 ks

anti-Cellulitis-brush

Redecker Anti-celulitida masážní kartáč 1 ks

anti-Cellulitis-brush

Značka: Redecker
Balení:
771
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, OC DBK > 2 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 1 ks / Praha, Palác Lucerna > 1 ks

Masážní kartáč proti celulitidě mechanicky stimuluje krevní oběh, pomáhá zvyšovat lokální mikrocirkulaci a odstraňovat toxiny.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Masážní kartáč proti celulitidě od značky Redecker je vyrobený z voskovaného bukového dřeva. Kolíčky jsou vyhotovené z javorového dřeva a páska pro praktické uchycení na ruku je z bavlny.

Pravidelnou masáží tak mechanicky stimulujete krevní a lymfatický oběh, což pomáhá zvyšovat lokální mikrocirkulaci a odstraňovat toxiny.

  • kvalitní ruční práce
  • zlepšuje prokrvení pokožky
  • zlepšuje tok lymfy
  • pomůcka proti celulitidě
  • podporuje regeneraci kůže

Použití: Používejte na suchou pokožku nebo ve sprše. Začněte u nohou a kartáčujte směrem vzhůru pomalými tahy po směru hodinových ručiček. - Nohy – kartáčujte od chodidel, přes lýtko, koleno a stehno až k hýždím. - Paže - začněte pravou rukou a přesuňte se na předloktí a pokračujte k rameni. - Břicho - masírujte tak, že začnete na pravé spodní straně a pracujete směrem nahoru k žebrům.

Německá značka Burstenhaus Redecker nabízí kvalitní dřevěné hřebeny a kartáče z přírodních štětin. Ty jsou k vlasům šetrné, krásně je rozčešou a mají antistatické účinky. V nabídce nalezneme, kromě vysoce moderních kartáčů z přírodních štětin a dřevěných hřebenů například také kuchyňské náčiní, pomůcky pro úklid nebo kartáče a předložky do sauny.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Bürstenhaus Redecker GmbH, Bockhorster Landweg 19 , D-33775, Versmold, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?