Saloos Veselé vánoce 10 ml

Saloos Veselé vánoce 10 ml

Značka: Saloos
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Směs esenciálních olejů s hřejivou vůní provoní vaši domácnost a příjemně vás naladí na vánoční svátky. Díky jemně citrusovému podtextu má revitalizační a osvěžující účinky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu9
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Saloos Veselé vánoce je vyvážená směs přírodních esenciálních olejů, která přinese do vaší domácnosti tu pravou vánoční atmosféru. Tato vonná kompozice dodává pocit harmonie a je skvělým doplňkem pro vaše chvíle odpočinku za dlouhých zimních a podzimních večerů.

Stačí přidat pár kapek této směsi do aromalampy a váš domov provoní omamné aroma koření, sladkého ovoce a perníčků. Díky jemnému citrusovému podtextu působí osvěžujícími účinky na tělo i mysl a dodává potřebnou energii.

Vůně Veselé vánoce obsahuje také hřejivé tóny, které prohloubí vaši relaxaci a příjemně vás naladí na vánoční svátky strávené v kruhu těch nejbližších.

Klidné svátky

Variace éterických olejů Saloos Veselé Vánoce vás přenese do kouzelného vánočního světa plného blikajících světýlek, báječného jídla a rozzářených dětských očí. Éterické oleje s typickou vánoční vůní vám zpříjemní jedno z nejkrásnějších období roku a pomůžou vám zapomenout na běžný stres a shon. Harmonická vůně přírodních éterických olejů je jako stvořená pro chvíle odpočinku o samotě či pro relaxaci ve společnosti vašich nejbližších.

Kořeněné a hřejivé tóny

Směs přírodních rostlinných silic s jemně kořeněnou vůní se sladkými tóny vám pomůže se na chvíli zastavit a vychutnat si tu pravou vánoční atmosféru. Vůně Veselé Vánoce přináší okamžité uvolnění a naladí vás na odpočinek, zároveň zmírňuje stres z vánočního shonu. Kořeněné tóny navodí kouzelnou atmosféru a citrusová vůně vás osvěží a dodá potřebnou energii a dobrou náladu.

Lahodná vůně esenciálních olejů

Jednotlivé vůně jsou spolu zkombinovány tak, aby se vzájemně dokonale doplňovaly a daly vyniknout jedna druhé. Ve směsi nenajdete žádné přidané syntetické ingredience, pouze variaci čistých éterických olejů, jež mají velice intenzivní aroma, které provoní vaši domácnost během chvilky a na dlouhou dobu. Díky éterickým olejům Saloos tak navodíte ve svém domově atmosféru plnou pohody a harmonie.

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě dvě kapky, ve větších použijte maximálně 5 kapek. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než tři kapky. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali.

Upozornění: Směs obsahuje éterický olej z kůry skořice, není proto vhodný pro těhotné, kojící ženy, děti do deseti let věku. Neaplikujte směs na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje její životnost.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Ostatní kategorie: Směsi éterických olejů na zklidnění

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu9

Aromaterapie pro děti

Éterické oleje při nachlazení

Jak se slaví pohanské Vánoce?

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Oslavte svátek světel a dopřejte si voňavý advent

Provoňte svůj domov Vánocemi

Půst na Štědrý den – po stopách zlatého prasátka

Stálice Saloos

Vánoční pohádka - udělejte si to hezký!

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?