MOSSA Micelární voda, Juicy 200 ml

Micellar Water

MOSSA Micelární voda, Juicy 200 ml

Micellar Water

(5 hodn.)
Značka: MOSSA
Certifikáty: Cosmos
Certifikát Cosmos
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Micelární voda v jednom kroku odličuje, čistí a tonizuje pokožku obličeje i očního okolí. Kombinace růžové vody, výtažků z ovoce a rostlinných micel rozpouští líčidla i nečistoty.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení5
Položit dotaz
Popis produktu

Micelární voda MOSSA v jednom kroku odličuje, čistí a tonizuje pokožku celého obličeje a můžete ji bez obav použít i na citlivé oční okolí. Kombinace růžové vody, výtažků z ovoce a rostlinných micel účinně rozpouští líčidla i nečistoty usazené na pokožce. Jemné složení bez obsahu mýdla pokožku zklidňuje a je tak vhodné pro všechny typy pleti, včetně té citlivé.

Micelární voda účinně a přitom lehce odličuje všechny typy pleti za pomoci rostlinných micel, které pocházejí z houby pornatky kokosové a také z rákosu. Tyto drobné částečky na sebe spolehlivě naváží make-up i nečistoty usazené v pórech a zanechají tak pokožku čistou, bez nežádoucího podráždění.

Složení micelární vody je navíc obohaceno o růžovou květovou vodu, která pokožku nejenom odličuje, ale také má skvělé zklidňující a hydratační schopnosti. Růžová voda společně s kyselinou hyaluronovou a výtažky z maliny pokožku tonizuje, posiluje a zanechává ji příjemně vláčnou na dotek.

Přírodní lotyšská kosmetika MOSSA obsahuje ve svých produktech vysoký podíl extraktů a olejů ze severského bobulovitého ovoce. Plody jsou díky drsným klimatickým podmínkám mimořádně bohaté na vitaminy a antioxidanty. Značka MOSSA má certifikaci Ecocert a mnohé z jejich produktů jsou vegan.

Použití: Malé množství micelární vody aplikujte na vatový tamponek a za jeho pomoci odličte pokožku obličeje i oči. Není nutné oplachovat vodou.

Přírodní lotyšská kosmetika MOSSA obsahuje ve svých produktech vysoký podíl extraktů a olejů ze severského bobulovitého ovoce. Plody jsou díky drsným klimatickým podmínkám mimořádně bohaté na vitamíny a antioxidanty. Značka MOSSA má certifikaci Ecocert a mnohé z jejich produktů jsou vegan.

Typ pleti: anti age, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Mossa Cosmetics SIA, Sampetera Str. 2 , Riga, Lotyšsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

MOSSA: Kosmetika nabitá vitamíny ze severských bobulí

Seznamte se: Micelární voda

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

WOW / Eliška 23. 5. 2020 21:01

Nejlepší micelárka, kterou jsem kdy měla. Krásně pleť vyčistí, nabudí a nádherně voní. Nelepí a pleť je taková "lehčí" :-)

/ Hana 1. 9. 2019 18:28

V pořádku, ale s řasenkou je problém, i přírodní řasenku alverde musím šudlit, než se ji podaří odličit.

/ Karolína 4. 8. 2022 17:35

Micelární voda je opravdu moc dobrá, přesně jak zde někteří píší, je velmi lehká a nelepí, nepálí a jemně voní. Opravdu má problém s řasenkou, kterou odlíčí poměrně obtížně, z toho důvodu sáhnu po jiném odličovači. Jinak 4/5

Nejlepší micelárka / Lenka 12. 5. 2017 12:37

Tohle je pro mě nejlepší micelárka, co jsem dosud vyzkoušela. Krásně jemně voní, pleť je po odlíčení hlaďounká jako samet, nelepí a není vysušená (což je u mé pleti co říct..). Používám ji na celý obličej. I když mám velmi citlivou pleť (dokonce i na růžovou a heřmánkovou vodu), s touhle micelárkou mám výborné zkušenosti. Trochu má problém s odlíčením voděodolné řasenky, ale jsem zvyklá ji stejně odličovat olejovými přípravky.

Dobrá micelárka / Iva 1. 6. 2016 14:34

S touto micelárkou jsem velmi spokojená. Parádně odličuje přírodní řasenku (Santé) i make-up. Nestahuje póry a po odlíčení není pleť lepivá.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?