Lily Lolo Mineral Cosmetics Řasenka přírodní, černá 7 ml

Lily Lolo Mineral Cosmetics Řasenka přírodní, černá 7 ml

(8 hodn.)
572
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: 22. 4. u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, Karlín > 2 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks / Praha, OC DBK > 1 ks

Řasenka Černo černá řasenka s přírodními barvivy vám rázem vykouzlí uhrančivý pohled. Díky rostlinným extraktům je vhodná i pro citlivé oči.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení8
Položit dotaz
Popis produktu

Černá přírodní řasenka Lily Lolo s hustým kartáčkem a krémovou konzistencí se lehce nanáší a díky rostlinným extraktům je vhodná i pro citlivé oči. Řasenka s každým tahem kartáčku zvýrazní i ty nejjemnější řasy, prodlouží je, oddělí je a dodá jim opticky na objemu.

Řasenka obsahuje kvalitní šetrná barviva přírodního původu, a dodá tak vašim řasám uhrančivě černou barvu. Řasenka svým složením řasy zvýrazní, opticky je prodlouží a zahustí. Díky oleji ze slunečnicových semínek se vašim řásám dostane kvalitní výživy a hydratace.

Použití: Pokud chcete docílit výraznějšího líčení, řasy před nanesením řasenky lehce poprašte pleťovým pudrem.

Minerální dekorativní kosmetika Lily Lolo je uznávanou značkou s mnoha oceněními. Stala se doslova kultovní záležitostí, a to především díky svému čistě přírodnímu složení, které nijak nedráždí pleť a má antibakteriální účinky.

Barva: černá

Výrobce: UNIT 3/4 Priory Tec Park , Saxon Way , HU13 9PB , Hessle East Yorkshire , Velká Británie

Z blogu1

Minerální dekorativka Lily Lolo: Dokonalý make-up i pro tu nejcitlivější pleť

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Řasenka / Anna 2. 10. 2020 08:34

Skvělá řasenka. Drží celý den.

/ Barbora 16. 5. 2021 13:37

Řasenku mám už tři měsíce a pořád bojuji s problémem při nanášení - kartáček je tak obalený barvou, že ho musím velmi pečlivě otírat o hrdlo tuby, abych se namalovat. Myslím, že tím i rychleji vysychá, začínají se v ní dělat hrudky. Jinak samotná řasenka maluje hezky, neobtiskává se a vydrží většinu dne. Ale to nanášení je opruz..

/ Eva 25. 6. 2021 07:51

Skvělá řasenka. První, která mi opravdu nedráždí oči.

/ Eva 30. 3. 2018 20:51

Skvělá řasenka, která udělá nádherné řasy

/ Jana 22. 1. 2018 16:14

Skvělá řasenka, nádherná černá barva a drží celý den. Jen pokud mi slzí oko, trochu se v koutku rozmaže.Nicméně řasy dělá krásné a neslepuje.

Zklamání / Hedvika 6. 1. 2021 11:40

Tak nevím, vypadá to podle dalších hodnocení, že Biooo prodává dlouho naskladněné řasenky. Bohužel se přidávám k zákaznícím, které dostaly úplně vyschlou a poloprazdnou řasenku. Štětec je obaleny lepivou kaší, která po nanesení řasy okamžitě slepí. Jestli je někdo spokojený, musel dostat čerstvou.

/ Kateřina 3. 11. 2020 10:48

Hrozná řasenka, vyhozené peníze. Je vyschlá a prázdná, jako byste ji měli doma už 20 let. Můžete se s ní usilovně líčit deset minut, ale řasy vypadají pořád stejně jako před nalíčením. Při pokusu o reklamaci mi bylo řečeno, že "řasenky od této značky prostě takové jsou" a že si mám před líčením namočit řasy. Dokonce jsem tuhle bizarní radu i vyzkoušela, ale jediný efekt je, že řasenka pak řasy slepí, ale prakticky nenalíčí.

Zklamání / Kristína 30. 11. 2018 20:38

Řasenka mi nesedla, v pruběhu dne opadává, rozmazává se. oceňuji krásnou černou barvu. příště nekoupím

skvělá / Michaela 22. 1. 2019 12:10

Tato řasenka je opravdu skvělá! Velký objem a parádní černá!

50% / Michaela 31. 1. 2018 22:11

Moje první přírodní řasenka. Jsem lehce zklamaná, ale to jsem čekala, že to nebude lehké s přírodními řasenkami. Barva je krásně černá, to ano, ale mám problém s konzistencí, je to taková hustá kašička a hodně slepuje řasy, obtiskává se a jsou tam takové malé zdrcnuté kousky a pokud důkladně kartáček neočistíte, tak zůstanou na řasách. Vypotřebuji ji, ale příště zkusím jinou.

Nejlepší! / Petra 29. 3. 2018 21:21

Moje nej přírodní řasenka! Vydrží, neslepuje řasy, velmi snadno se aplikuje. S jinými řasenkami jsem měla problém, že se mi po nějaké době trošku rozmazaly pod spodními řasami a musela jsem neustále hlídat a pod očima otírat. S touto nemám žádný takový problém, takže maximální spokojenost! Při použití kleštiček na natočení řas navíc řasenka řasy krásně zafixuje. Kupovala jsem i dražší přírodní řasenky, ale tato je za mě opravdu nejlepší.

mile překvapila / Rose 10. 6. 2020 20:00

Řasenka velice mile překvapila. Nelepí, netiskne, docela rychle uschne, velice dobře drží, dobře se odličuje, dobře se nanáší a udělá i pěkné řasy. Řasy mám od přírody dlouhé, kvalitní profi oběmová maskara ze mne udělá mrkací panenku. To tahle neumí, a ani to od ní nečekám. Ale fakt doporučuji :)

Řasenka / Kristina 13. 10. 2016 15:47

Naprosto úžasná řasenka s přírodním složením, která drží celý den.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?