Martina Gebhardt Hand & Nail krém na ruce 100 ml

Martina Gebhardt Hand & Nail krém na ruce 100 ml

(5 hodn.)
Značka: Martina Gebhardt
Certifikáty: DEMETER
Certifikát DEMETER
487
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Bílá Labuť > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Praha, OC DBK > 2 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 1 ks / Praha, Karlín > 1 ks

Heřmánkový krém pečuje o namáhanou pokožku rukou, regeneruje ji a vyživuje. Současně ji chrání před nepříznivými vnějšími vlivy a jemně ji provoní.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu12
Hodnocení5
Položit dotaz
Popis produktu

Heřmánkový krém na ruce Martina Gebhardt Hand&Nail intenzivně pečuje o namáhanou pokožku rukou, regeneruje ji, vyživuje a chrání před vznikem zánětů. Výživné složení plné olejů a léčivých extraktů z heřmánku zanechává suchou pokožku skvěle zjemněnou a odolnější před dehydratací i poškození v důsledku nepříznivého počasí, jako je například mráz.

Hutný krém dodává pokožce rukou potřebné živiny i hydrataci díky vysokému obsahu pečujícího olivového oleje, bambuckého a kakaového másla. Tyto pečující látky jsou plné nenasycených mastných kyselin a vitaminů, které suchou pokožku rukou aktivně regenerují, hojí a uzamykají v ní vlhkost. Obsažený lanolin a včelí vosk zanechají na pokožce lehký film a zároveň ochrání pleť před mrazem, větrem či agresivními saponáty.

O zklidnění případného podráždění se postarají výtažky z heřmánku a zeleného čaje společně s růžovou květovou vodou. Pokožku zjemňují a mírní nepříjemné svědění i pnutí, zatímco regeneraci drobných poranění či záděr obstarají extrakty z řebříčku a také esenciální olej z citrusových plodů. Krém na ruce působí lehce antibakteriálně, pokožku léčí a chrání před popraskáním.

Použití: Malé množství krému aplikujte na suchou čistou pokožku rukou a rozetřete. Používejte podle potřeby, nejlépe večer před spaním.

Německá značka Martina Gebhardt je vysoce kvalitní biokosmetika, podporující přirozené fungování pokožky, které navrací harmonii a stabilitu. Velmi šetrné produkty s přírodními surovinami z biodynamického zemědělství mají certifikaci Demeter a mnohé z nich jsou vhodné pro vegany.

Produktové řady: Martina Gebhardt Hand & Nail

Výrobce: Martina Gebhardt Naturkosmetik und Naturwaren GmbH, St. Wendelinstr. 3 , D-86935, Rott / Pessenhausen, Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu12

Biodynamické zemědělství

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Dokonalá péče o ruce v zimě

Jak stárne Berlíňanka

Kdo je Martina Gebhardt aneb Když chcete to nejlepší

Pleťová péče v zimě: 4 chyby, kterým se snadno vyvarujete

Po létě svou pleť rozmazlete

Podle nosa poznáš kosa, podle rukou věk

Recenze: Heřmánkový krém na ruce a nehty Martina Gebhardt

Ruce a nehty jsou nejlepší vizitka

Silvestr na horách

V zimě je třeba se namazat, a to pořádně!

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Kvalitní / DD 6. 9. 2018 14:38

Potvrzuji popis produktu. Ruce mám po ošetření krásně hebké, vyživené a zregenerované, nehty jsou ošetřené a netrpí na záděry. Doporučuji používat krém na noc, je hutnější i trochu mastnější. Např. oproti mléku na ruce a nehty od M. Gebhardt, které je vhodné i na den. Parfemace výrobku velmi jemná. Určitě znovu pořídím na zimu.

Super / Darya 3. 8. 2020 15:27

Jedno baleni mne vydrzilo cca 3 mesice, krasny, vune je taky super, nejlepsi co jsem mela.

Dobře utracené penízky / Sandra 10. 10. 2016 17:16

Nebyla jsem si úplně jistá, jestli do tohoto krému investovat, ale nelituji. Už teď vidím, že bude mít nezastupitelné místo na mém nočním stolku. Myslím, že na zimu jsem ještě nic lepšího neměla. A stačí ho tak malinko, že jsem i přesvědčená, že na zimu vydrží :)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Martina Gebhardt Hand & Nail

Nenašli jste to pravé? Co tohle?