Purity Vision Bio Růžové omlazující sérum 50 ml

Purity Vision Bio Růžové omlazující sérum 50 ml

Značka: Purity Vision
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
496
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 4 ks / Praha, Karlín > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Praha, Bílá Labuť > 2 ks / Praha, OC DBK > 2 ks

Pleťové sérum s růžovou vodou, bylinnými extrakty a přírodními aktivními látkami má skvělý anti-age efekt, regeneruje a hloubkově hydratuje. Je vhodné pro všechny typy pleti. 

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Bio Růžové omlazující sérum od značky Purity Vision má intenzivní regenerační efekt, který ocení každá pleť. Komplexní složení přírodních aktivních látek pleť hloubkově hydratuje, vyživuje a zpevňuje. Sérum napomáhá redukovat jemné linky, ale i hlubší vrásky a postará se o mladistvý vzhled. Je vhodné také pro oční okolí. Postará se o kruhy pod očima a krásně vás rozzáří. Svěží vůni růže doplněnou o sladké tóny vanilky si zamilujete.

Aktivní látky růžového séra

Kyselina hyaluronová (HA) - s přibývajícím věkem ji přirozeně v kůži ubývá. V našem séru proto najdete hned dva druhy HA. Nízkomolekulární HA vstupuje do hlubších vrstev pokožky, kde ji hydratuje, vyživuje a pomáhá vyplňovat vrásky. Vysokomolekulární HA se postará o hydrataci a ochrannou sametově hebkou vrstvu na povrchu pleti. HA také podporuje zpevnění a pružnost pleti i tvorbu nových kolagenových a elastinových vláken.  

Rostlinný kolagen stejně jako HA věkem ubývá a je tak třeba jej doplňovat. Ideální je tyto dvě složky používat současně, jen tak fungují komplexně a umocňují navzájem své účinky. Pleť zpevňuje, dodává ji hydrataci a podporuje mladistvý vzhled.  

Tělu vlastní enzym superoxid dismutáza je významný antioxidant, který chrání pokožku před volnými radikály a potlačuje známky stárnutí. Přirozeně podporuje pružnost pokožky a pomáhá se zmírněním stop po akné, pigmentových skvrnách a kruzích pod očima.  

Sérum je obohaceno o několik bylinných extraktů. Jejich hlavní funkcí je doplnění hydratace a podpora mladistvého vzhledu. Okurkový extrakt má zklidňující a tonizační vlastnosti. Přirozeně vyrovnává barevný tón pleti a stahuje póry. Extrakt z ječmene setého pomáhá snižovat zarudnutí a posiluje schopnost regenerace pokožky. Výtažek z kvasinky pivní zvlhčuje pokožku a je důležitým zdrojem vitaminů B. Extrakt z přesličky rolní umožňuje využití plného potenciálu ostatních výtažků a redukuje přílišné množství kožního mazu.

Jak omlazující sérum správně používat?

Každodenní rituál v péči o pleť může mít spoustu podob a kroků. Vše ale začíná důkladným odlíčením a čištěním. Jen tak zajistíte, aby se účinné vyživující látky správně vstřebaly a začaly plnit své poslání. Představujeme vám čtyři snadné kroky, díky kterým budete za každé příležitosti svěží a okouzlující.  

Krok č. 1 – odlíčení a čištění. Pleť je třeba pravidelně a šetrně zbavovat nečistot, které na ní přes den ulpí. K odlíčení a čištění jsou ideální Bio Macerované oleje PURITY VISION® - růžový olej nebo levandulový, které budou o vaši pleť pečovat. Vybraný olej naneste na vlhkou pleť a vmasírujte. Mokrým a nahřátým ručníčkem či tamponkem jemně setřete nečistoty z pleti a užívejte si pocit čistoty.

Krok č. 2 – tonizace. Bio Růžové tonikum PURITY VISION® nastříkejte na pleť a nechte jej vstřebat. Tonikum lehce stáhne póry a připraví vaši pleť na snazší vstřebání účinných látek. 
TIP: Tonikum můžete nanést i na tamponek a pleť tak mechanicky jemným setřením dočistit.  

Krok č. 3 – hydratace. Nyní je vaše pleť připravená na intenzivní péči a hloubkovou hydrataci. Do dlaně si dejte potřebné množství Bio Růžového séra PURITY VISION® a aplikujte krouživými pohyby na celý obličej, krk i dekolt a nechte vstřebat.  
TIP: Nezapomínejte na důkladnou péči v oblasti očí. Pravidelné používání séra v očním okolí vyhladí kruhy pod očima a tvář znatelně rozzáří.

Krok č. 4 – výživa. Pro umocnění omlazujícího efektu doporučujeme sérum používat spolu s Bio Růžovým krémem omlazujícím PURITY VISION® nebo Bio Růžový pleťovým olejem PURITY VISION®, který pleť rozjasňuje a chrání před nežádoucími vlivy okolí.  
TIP: Pro extra porci hydratace použijte před nanesením krému Bio Růžovou vodu PURITY VISION®.

Tip: Pro intenzivní čištění pleti smíchejte Rhassoul - Marocký jíl PURITY VISION® s Bio Růžovou vodou a pár kapkami Raw Bio Arganového oleje PURITY VISION®. Pečující pleťovou masku v podobě kaše nechte působit 1 až 10 minut. Dobu účinkování a sílu vrstvy zvolte na základě svého typu pleti. V péči o citlivou pleť nanášejte masku v menší vrstvě a nenechávejte ji úplně zaschnout.

Značka Purity Vision respektuje ekologické hledisko jak při výrobě, tak při přepravě a prodeji. Výrobky jsou pokud možno v BIO kvalitě a mají všestranné využití.

Produktové řady: Purity Vision Růžová řada

Typ pleti: všechny typy pleti

Výrobce: Natures Care CZ s.r.o., Hlavní 15 , 768 04, Střílky, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Purity Vision: Rituál růžové péče

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Veronika 15. 10. 2021 15:43

Růžové sérum je fajn, funguje hezky, trochu mi vadí vůně, budu ještě zkoušet jiné. Nicméně účel plní a má krásný obal.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Purity Vision Růžová řada

Nenašli jste to pravé? Co tohle?